Leses nå
Glashütte Original lanserer SeaQ i rødt gull

Glashütte Original lanserer SeaQ i rødt gull

  • Dykkerklokken SeaQ kommer nå med kasse i 18 karat rødt gull.
  • SeaQ er inspirert av Spezimatic Type RP TS 200 fra rundt 1969.
  • Veiledende pris er satt til 23.000 euro.

Det føles som en liten evighet siden Glashütte Original presenterte en helt ny klokke. Samtidig har det tyske merket pumpet ut nye varianter av eksisterende modeller jevnt og trutt.

En ny referanse i edelt metall er det siste tilskuddet i den retro-inspirerte SeaQ-kolleksjonen, som ble introdusert i 2019. SeaQ i rødt gull er på ingen måte noen revolusjon, men en ekstra luksuriøs versjon av et velkjent design.

Faktisk er det første gangen SeaQ er gitt en kasse av rødt gull, etter å ha vært tilgjengelig som «two-tone» siden i fjor. Søskenmodellen SeaQ Panorama Date har imidlertid vært å oppdrive i helgull siden 2020.

Ser man bort fra den nye kassen opprettholdes SeaQ-modellens velkjente spesifikasjoner. Det betyr en 39,5 mm diameter, 12,15 mm tykkelse og 200 meters vannresistens. Tallskiven er har en svart galvanisk finish med børstet solstråle-mønster.

Urverket er Glashütte Originals egenproduserte kaliber 39-11, som har en gangreserve på 40 timer. Safirglasset i baklokket gir fritt innsyn til urverket, og en finish dominert av «Glashütte-striper» og polerte elementer.

SeaQ i rødt gull kan leveres på svart gummi eller grå tekstilrem, og begge alternativene kommer med en dobbel foldespenne i rødt gull. Prisen er satt til 23.000 euro, som trolig vil gi en norsk veiledende pris på rundt 230.000 kroner.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!