Leses nå
Estetisk harmoni med Glashütte Original

Estetisk harmoni med Glashütte Original

Møt PanoMaticLunar og PanoMatic Luna fra Glashütte Original – en tysk duo i estetisk harmoni.

Ekte skjønnhet er ikke bundet til symmetri. Selve signaturen til PanoMaticLunar fra Glashütte Original er den asymmetriske layouten som er basert på det gylne snitt. Aksene til viserne er justert i vertikal linje på venstre del av skiven, mens den karakteristiske panoramadatoen og månefase-visningen definerer den høyre siden.

De raffinerte tallskivene er tilvirket av erfarne fagpersoner i opptil 40 ulike steg. Den omhyggelige prosessen sikrer perfekt finish og fargespill – fra intens blå og kjølig sølvhvit, til dype grønntoner som glir over i stummende svart.

PanoMaticLunar er tilgjengelig med 40 mm kasse av rustfritt stål eller rødt gull, som byr på en kombinasjon av børstet og polert finish. Modellen kan leveres på lenke av rustfritt stål, eller rem av tekstil eller Louisiana alligator.

PanoMatic Luna er den feminine motparten til PanoMaticLunar og henter inspirasjon fra himmelen over oss. Den sølvfargede månefase-indikatoren er omgitt av en delikat tallskive av perlemor, hvor indekser med 18 diamanter lyser opp som stjerner.

Tallskiven er innrammet av 64 diamanter, som er satt i bezelen på den blankpolerte kassen av rustfritt stål. Selv kronen er utsmykket med en 3 mm diamant, som skinner om kapp med skiven.

Både PanoMatic Luna og PanoMaticLunar er basert på egenproduserte urverk fra Glashütte Original. Ekte manufakturverk, Made in Germany.

Begge modellene drives av manufakturverk signert Glashütte Original.

Hva angår konstruksjon og finish er kaliber 90-02 og 90-12 inspirert av den tradisjonsrike tyske stilen. Urverkene har trekvart-plate med børstede striper, polerte kanter og blånerte skruer. Den desentraliserte rotoren er skjelettert, mens balansebroen med Duplex svanehals-justering er gravert for hånd.

#PTBTO
Proud to be the Original