Vis oss din Seiko!

Hei. Den der ser helt fantastisk bra ut. et virkelig smykke.
Hvis den er så strøken som den ser ut som, er antakeligvis alle interne deler intakte og urverket behøver bare en service.

Jeg ville sendt den til Spencer Klein i USA

https://www.youtube.com/user/spkslk
http://wornandwound.com/interview-spencer-klein-watchmaker-seiko-specialist/
Takk. Har sett noen videoer av Spencer. Men var ikke klar over at han tok på seg jobber fra utlandet. Men verdt et forsøk. Uret ser etter hva jeg kan skjønne bra ut. Fargen i ringen har holdt seg bra. Noen bruksmerker er det. Men jeg vet at den er ekstremt lite brukt. Så aldri farfar bruke den, og den har ligget i en skuff hos meg i minst ti år.
IMG_20170109_143913.jpg
 
Av en eller annen grunn så har jeg ikke tidligere eid en av disse SKXene som får så mye skryt. Nå ble det til slutt min tur og det virker til å være skikkelig "bang for bucks":)
20170110_140948.jpg
 
Takk. Har sett noen videoer av Spencer. Men var ikke klar over at han tok på seg jobber fra utlandet. Men verdt et forsøk. Uret ser etter hva jeg kan skjønne bra ut. Fargen i ringen har holdt seg bra. Noen bruksmerker er det. Men jeg vet at den er ekstremt lite brukt. Så aldri farfar bruke den, og den har ligget i en skuff hos meg i minst ti år. Vis vedlegg 23998
Jeg hadde min Pogue inne hos Spencer og er meget godt fornøyd det arbeidet han utførte, full oppfølging hele veien.
Kan virkelig anbefales.
 
Hei Seiko's (ordspell).

Jeg har nettopp gått til innkjøp av min første Seiko (SARB033 - sort skive) og i den sammenheng vil jeg bytte ut lenken med en sort rem.

Jeg ser litt på https://www.watchobsession.co.uk/collections/view-all-straps/black+20mm+110mm-70mm diverse remmer her, men er usikker på hvilken bredde som ville ha vært best på remmen? 12mm? 14mm? Blir det alt for smalt?

Jeg TROR jeg er mest fysen på sort alligator med stainless steel.
 
Gratulerer med en flott start med Seiko.
SARB033 måler 20mm mellom lugs, så det er også bredden du er ute etter med ny skinnreim.
 
  • Liker
Reaksjoner: Hosinho
Takk for det raknes :) Jeg ser nå at jeg nok har postet denne feil da jeg ikke viser min Seiko, men jeg lover å gjøre det når jeg får klokken og rem på plass!
 
  • Liker
Reaksjoner: raknes