Vacheron Constantin-tråden

To flotte klokker med 1120 QP lansert på SIHH 2016. Ser at dette refereres til som in-house, men det er vel kun månefase-modulen som er inhouse? Spiller ikke det så stor rolle?

Vacheron-Constantin-Patrimony-Perpetual-Calendar-Collection-Excellence-Platine-aBlogtoWatch-2.jpg


Vacheron-Constantin-Overseas-UT-perpetual-Calendar-4300V-120G-B102-front.jpg
 
@FMS Last ned Dropbox, dra bildene over i "Public"-mappa, høyreklikk og velg del offentlige kobling. Da får du delt ukomprimerte bilder og det er enklere enn PB fra Pc.

Utrolig lekker klokke!
 
  • Liker
Reaksjoner: FMS
Det virker som om VC er mye mindre interessant for folk enn AP og PP. Forstå det den som kan.... Selv mener jeg at VC har gjort veldig mye riktig de siste årene, og lansert mange nydelige modeller.
 
VC er helt åpenbart "on a roll" ift. de andre store, som virker som de sitter fast i den samme tralten...

Patek har i 2016 lansert en corny "pilot" klokke, AP har vel ikke gjort noe morsomt annet enn superdyre konseptmodeller og noen flashy farger på diver-serien av RO.

Vacheron sin sinnsykt lekre Harmony serie (samt nye Overseas++), og ikke minst det mest kompliserte uret i verden, med Ref 57260 står i grell kontrast ;)
 
Ser det av og til ligger Overseas på KS. Er det noen som kjenner til hvilket verk som står i disse? Mener å ha fått med meg at det er modifisert ETA. Stemmer dette?