Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Merker man må unngå?

EBH

Reg.
26. januar 2019
Innlegg
401
Sted
Bærum
Kjedelig svar og ren synsing fra min side; jeg tror du kommer langt med å innse at dette er smak og behag. Sikkert mange som har meninger om ditten og datten og mye klokke for pengene, men i essens får du det du betaler for (bare ikke kjøp brukt Rolex eller Patek, men da er vi uansett i en annen liga).
 
  • Liker
Reaksjoner: fredskijj
Reg.
3. juli 2010
Innlegg
340
Sted
Oslo
Selvfølgelig veldig subjektivt, men selv ville jeg nok ungått Invicta, Steinhart (og Breitling).
 
Reg.
11. desember 2016
Innlegg
176
Sted
Oslo
Det går faktisk ikke an å nevne Breitling i samme åndedrag som Invicta og Steinhart. Det er skivebom i mine øyne.
Tipper det er skrevet som et forsøk på provokasjon.

Jeg skjønner ikke helt det opprinnelige spørsmålet... Unngå fordi? Er man redd for å ikke få nok "cred"?
 
  • Liker
Reaksjoner: GrimReaper
Reg.
15. januar 2016
Innlegg
1.005
Sted
Oslo
Med fare for å gjenta det som allerede er sagt. Spørsmålet ditt er nok todelt. Det ene er hva som er god kvalitet mtp pris og det andre er bruktverdien - hva du kan forvente å få igjen ved salg.

De fleste ur med teks verk ifra ETA, Sellita eller Mioyta har etter min erfaring vært bra. Dog er mange "overpriset" og det handler som kjent til slutt om smak og behag.

Foruten parfyme-ur, er nok Invicta og ett lass med Kina-ur, no-go i mine øyne. Her handler det kun om kopi av merkevare, "push-forward" og kvaliteten er deretter. Skal man først kjøpe et ur, så velg et merke med renommé og tradisjon.

Steinhart ur er vel ferdig diskutert, men heller det enn mange andre "Rolex-kopier".

Breitling er i mine øyne fine ur, men noe overpriset. I tillegg har de hivd seg på en gammel trend med forvokste klokker. Bruktverdien er nok heller ikke den beste.

Før du handler er mitt tips å gjøre en forundersøkelse på nettet. Mange sterke meninger, men du finner en gyllen middelvei ved å lese en rekke fora.