Hva lytter dere til om dagen? (Youtube-videoer)

Vanskelig å finne ord for å beskrive hvor god Mario Duplantier er på trommer.


 
Redigert:
Er det bare meg, eller har John Williams lånt den lille trillen ved bla. 13:40 og brukt den i musikken til Star Wars ved flere anledninger? :)

(Denne versjonen fra RSO Berlin med Vladimir Ashkenazy er min favoritt. Spotify: https://open.spotify.com/track/4zGIz0B71BaxTQPCAlvmxU?si=Uxp_qkifTO-km8SnwGGL3Q )


Jeg er rimelig sikker på at dette blåserpartiet (13:44) fra Rachmaninovs symfoni nr. 2 har vært i bakhodet til Hans Zimmer da han skrev temaet til Inception...

(Akkurat denne versjonen fra Irlands nasjonale symfoniorkester med Alexander Anissimov synes jeg er veldig god. Link til Spotify: https://open.spotify.com/track/1fFhry9VRsG6fBeiWF5CmZ?si=QptWowVhSDyO9T6QvMOmxA )


Kan i det hele tatt høre mye inspirasjon til moderne filmmusikk her.
 
Redigert:
Ikke spill denne på en røten mobilhøyttaler - her kreves krefter for å gjengi låta slik Henry Saiz har ment den skal være.
 
Kruder & Dorfmeister - K&D Sessions Ikke mange "album" som har vært med meg på like mye som dette. Tror jeg har kjøpt i alle fall 3 ex av fysiske medier opp i gjennom årene... Funker til alt, absolutt alt. Volumet styrer liksom stemning... Magisk..


Hører nå at lydkvalitet på tuben ikke er helt innafor..