Humortråden

aw8pjnmecadb1.jpg
 
Vis vedlegg 340096
Leser i avisa at Moxnes har tatt seg en tur på Countryfestivalen i Seljord i helgen...

Nå er det jo slik at Moxnes 'tok' solbrillene. Han 'stjal' ikke. Så får man vurdere den ordbruken. 8- D

PS.
Vi var på restaurant og ventet så %@#& lenge på å få regningen. Vurderte å 'ta en Moxnes' og kle på oss og begynne å gå. Da ville de sikkert komme.... Så kunne vi bare si at vi glemte oss helt bort fordi vi hadde det så hyggelig. (Ref. Moxnes som ikke betalte på kaffebar).
Vi betalte på normal (borgerlig) norsk måte.

8
 
Jeg synes det blir for dumt å se på det slik. Plast er et kjempemateriale, som er billig å produsere, sterkt, lett å forme, bevarer råvarer meget godt, og i det hele tatt er det beste alternativet for jobben i de fleste tilfeller. Plasten blir ikke et problem før man begynner å mølle den opp i småbiter og kaste den i naturen.
Alternativet til plastemballasje er såpass dyrt eller upraktisk for forbrukerne at de ville ha klaget på det og. Det er lett å gjenbreve et innlegg på Facebook, men det er ikke like lett å ta med seg den tomme ketsjupflasken på butikken sin på butikken for å fylle den fra et oljefat.
Plastposen er det suverent mest unødvendige nevnt i innlegget der, og kan pent omgåes ved å bruke et handlenett eller en sekk til småhandling, og en eske eller stamp i bagasjerommet på bilen når du har storhandlet.
 
Redigert: