Gullkorn fra Finn.no

:rolleyes:
90459AB4-881C-4019-8547-32AA2E248587.jpeg
 
Mye interessange Rolexbedrifter der ute. Spurte om verdivurdering av en som drev "proffesjonell verdivurdering". Etter litt om og men fremgikk det at han hverken hadde butikk eller erfaring som urmaker. Hadde dog eid rolex i 20 år (fått som konfirmasjonsgave?).

Urhandel virker meget seriøst:
1598976468529.png
 
Noen som vet om det er slik at AD'er følger med på nye klokker som blir lagt ut på finn, nesten dagsferske, og som åpenbart flippes videre for rask fortjeneste?
 
klarer ikke helt å irritere meg over invistorene, synes heller synd på idiotene som betaler så mye for en stålsub. Kan til dels forstå himmelhøye markedspriser om det er noe spesielt som commex eller lignende. Men, ikke for en som har vært tilgjengelig over disk frem til galskapen eksploderte i ´16 eller så
 
Det folk har gjort er å gå på Chrono24 og sortert etter pris høy-lav og sett at det er andre som prøver seg. De håper at de som har lagt ut høyest (de største idiotene prøver seg på 300k) gir en referanse til hva deres egen er verdt. Slikt blir det mange gullkorn av!
 
Er det ikke slik at man er ansvarlig for at beskrivelsen er korrekt i en annonse?
Se på kassa på denne , ser ut som helbørstet.
Og i følge selger er den i veldig god stand , kanskje den er i god mekanisk stand
men den er langt fra original stand.

Galleribilde
(1/8)






25 har lagt til som favoritt

Omega Speedmaster Mark II vintage 1970

Til salgs

22 000 kr

Forsiktig brukt Omega, noen bruksspor men i veldig god stand, alderen tatt i betraktning. Bildene er av aktuell klokke. Det følger ikke boks eller papirer. Ref. No. II 145.0014 Speedmaster Mark II, Chronograph Diameter: 41,5 mm Dial Color: Black Movement: Manuel Case Material: Steel Bracelet Material: Original steel bracelet with flip lock.
 
  • Liker
  • Trist
Reaksjoner: Gin og kire