Gullkorn fra Finn.no

Medlem
4. sep. 2010
Innlegg
155
Sted
Oslo
«Brutal funkis» – hva i alle dager menes med dette? Dette bygget har da ikke så mye betong? For hvis det refereres til at dette skulle ha noe som helst med retningen brutalisme å gjøre, burde bygningens dominerende stil vært betong konstruert av prefabrikerte betongelementer i en modernistisk stil.

Ellers artig med

«Heisann, Simen Smith Ringdal fra DNB Eiendom her.»

Ferdig parodiert...
 

OBJ

Medlem
31. mars 2011
Innlegg
255
Sted
Oslo

Og der ble det satt en ny standard for bildebeskrivelser i en boligannonse.
Et nærliggende begrep [til funkis] er råfunkis, en særlig kraftfull form for funkis. Begrepet er av og til brukt om arkitekturstilen brutalisme. Begrepet er brukt både som negativ og positiv karakteristikk.

Blant kjennetegnene for stilen er bruken av rå, ubehandlet betong og «ærlig» materialbruk, eksponering av konstruktive bygningsledd og tekniske installasjoner, og enkle geometriske former.


(kilde: Wikipedia)

Kan kanskje også diskuteres hvorvidt huset i prospektet er funkis eller ikke, men brutal funkis er det så fall ikke:censored:
 
  • Liker
Reaksjoner: kvamsky
Medlem
28. juli 2012
Innlegg
176
Sted
Norge
Vil du være konge for en dag? ;)

 
  • Liker
Reaksjoner: christoball

Johnsigans

Støttemedlem
Medlem
17. juni 2019
Innlegg
212
Sted
Stabekk
Ikke det gulleste av gullkorn, men alltid finurlig når du må selge pga andre prioriteringer men bytte (oppover) er aktuelt
Vis vedlegg 307588
Forøvrig interessant hvor mange som tydeligvis oppbevarer klokkene sine i bankbokser
Tror det kun er for å få flere hits på finn? Selger du en tudor for å få frie midler er det lite sannsynlig at du "kan vurdere" et bytte i en Patek.
 
  • Wow
Reaksjoner: Labbos
Medlem
4. sep. 2010
Innlegg
155
Sted
Oslo
Ang. det – jeg søkte på et spesifikt klokkemerke nå og fikk opp flere andre treff fordi vedkommende hadde lagt ut en hel bråte med «tags». Veldig irriterende.