Er det noen som vet noe om denne?

Medlem
8. mars 2008
Innlegg
741
Sted
Oslo
Jeg er en ivrig regattaseiler og har self skaffet meg en av disse masseproduserte elektroniske greiene som viser alt fra lufttemp og fuktighet til regatta-nedtelling og kompass....MEN, den eier ikke sjarm, gir ingen glede og ser rett og slett døll ut:D

Derfor har jeg lett lenge etter en mekanisk regattaklokke med sjel. Det eneste jeg stiller av krav er at den er mekanisk og har regattanedtelling (5 eller 10 min). Dette er det best (og egentlig det eneste) alternativet jeg da har funnet:

omega-seamaster-300m-racing-chronometer-watch-2569-52-00.jpg

omega-seamaster-300m-racing-chronometer-watch-2.jpg


Noen som har noe info rundt denne? Mener den har gått ut av produksjon, men kan den skaffes? pris? hvor?

Evt. noen med andre forslag?

Tusen takk:D
 
Omegaen du viser til har gått ut av produksjon ja, men er nok tilgjengelig på bruktmarkedet. Er dog kanskje ikke så lett å skaffe her til lands?.. Jeg mener det er noen flere alternativer du kan vurdere, og jeg skal oppdatere min post når jeg finner litt info om dem til deg:) Klokken Rovers nevner er vel fortsatt i produksjon om jeg ikke husker helt feil, så det er jo et alternativ!
 
Takk for det maghas9, og for fine innspill Marius T og Rovers...det er en anelse forskjell i pris på denne og ditt forslag Marius, men enig, du er konge av yahtklubben da ja :D synes også designet på "min" er finere/renere/enklere enn den du foreslår Roves.

Ser at den er mulig å skaffe rundt omkring på nettet, men ikke enkelt her tillands nei:(
 
Om du vil ha rent design i et moderne og kraftig ur, ville jeg sett nærmere på denne. 44mm og automatisk verk.

alpsail.jpg
 
Skal vi se. Lemania har laget et "regattaverk", et modifisert chronoverk, Lemania Caliber 1345 om jeg har fått infoen riktig her;) Dette er blandt annet brukt i Heuer klokkene JoLu nevner og i Lemania sin egen regatta klokke, der de blant annet har en Elvsøm sails utgave som jeg mener er ganske så rå! Er nok ikke så lett å få tak i, og sikkert dyr. En liten link til en som er solgt har du her:
http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?t=138646

Panerai har også en modell som nevnt av andre..

Sjekket opp NZL-32 klokken og den har nok gått ut av produksjon den og..
http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/nzl-32-chrono/25133000

Tag Heuer har en også, men da er det Quartz og Caliber S :(

Hamilton har en om heter khaki navy regatta, der det ser ut som det er et 7750 urverk + noe quartz på nedtelling/alarm delen..?

Var flott den Alpinaen som JoLu viser her:) Er det Lemania verk på den og tro?? Nei, det var det ikke, og det skal være et in-house verk fra Alpina:) Men når jeg leser litt flere steder er det in-house som er basert på Sellita SW500..
http://baatfrelst.com/2011/06/29/nye-seilerklokker-fra-alpina-geneve/

http://www.perpetuelle.com/UsrViewForumDetails.aspx?UsrForumTopicid=2858&pid=0&Catid=165

Ser ut som prisen ligger på ca 3000$
 
Oi... Her var det MYE flott :)

Nesten så jeg fikk lyst på en, selv om jeg ikke seiler :p
 
Enig med deg jayeff.. Tenker at de med et slikt stort antall egentlig bare skal produsere klokken en vis stund for så å kutte den ut.. Men at de lager en LE i stedenfor å si den kun produseres fra da til da.. Bare en tanke som slo meg!
Klokken var uansett ganske så lekker, og prisen virket heller ikke gal! Hadde jeg drevet med seiling skulle jeg hatt en slik inn tror jeg:)