Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

En tråd om GT – Gin & Tonic

Reg.
7. mai 2015
Innlegg
176
Sted
Oslo
Restekveld: 2-3 cl harahorn, siste FT vanlig tonic og sitronrester fra middagen.. fruen nevnte noe om å bli kvitt litt rester i kjøleskap osv. :D
6A1775FE-B75F-473E-A38B-F7BFDC89942E.jpeg
 
  • Liker
Reaksjoner: SantaMonica

SantaMonica

Støttemedlem
Reg.
25. november 2014
Innlegg
1.183
Sted
New York City

sunshine

Støttemedlem
Reg.
16. januar 2014
Innlegg
311
Sted
1814
Reg.
27. november 2009
Innlegg
601
Sted
Stavanger
Syrlig?
Driver å leter etter yuzu ferskt. Skal lage sorbet. Dersom denne Ginen var god kan det jo tenkes at det vil være en kul greie med litt GT rundt en syrlig sorbet?
Ja, syrlig og frisk. Har selv leita etter yuzu til gten uten hell, så denne tonicen var velkommen
 
  • Liker
Reaksjoner: Entropy

sunshine

Støttemedlem
Reg.
16. januar 2014
Innlegg
311
Sted
1814
Aperitif Kurs

Dette får du oppleve: 11 gin.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Foredragsholder: Stig Bareksten. Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Mandag 27. mai 2019, kl. 18.00 – ca. 20.00.
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 650 pr. person

15572179666141633811335.png


https://www.aperitif.no/artikler/smak-11-spennende-gin-med-landets-fremste-ginekspert-stig-bareksten/464281?utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis-anp-3