Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Den store Rolex Explorer-tråden

Reg.
16. juli 2013
Innlegg
7.049
Sted
Noreg
Her er det god blanding av motoroverhalinger, dykking, fylletur til Laganos, fjellturer og generelt mye morro. Denne blir med på alt som jeg ikke vil ha på meg noe som er vanskelig å erstatte. Det er bare en klokke, den kan fikses om det skjer noe ;)
Dette er jo generelt for 9 av 10 ur som finnes her inne, og det varmer å se at noen ‘tør’ å bruke de slik Rolex bør brukes.
 
Reg.
8. mars 2018
Innlegg
337
Sted
Hareid
Spørsmål fra en som har vurdert en Explorer I oftere og oftere det siste året - er det noen på Sunnmøre (Jeg holder til på Hareid, så la oss si et sted mellom Ålesund og Ørsta/Volda/Fosnavåg et sted) som har en 36mm Explorer I som man kunne få tatt en liten titt på?

Saken er at jeg heller mest mot en 36mm (En (1)14270 - 1016 blir litt råflott, dessuten liker jeg timemarkørene på de nyere modellene bedre, må jeg innrømme...), men ville gjerne sett en på håndleddet først, bare i tilfelle jeg skulle synes det var for snaut.

(Jeg er to meter høy og omkretsen om håndleddet er like under 20cm - men jeg trives best med ur i moderat størrelse, det største jeg eier er en 42mm PO...)

...jeg kan tilogmed ta med klokkeboksen, så kan vi ha et mini-GTG. :)

Noen?