Den fineste skinnremen til en Omega Speedmaster?

Medlem
2. april 2012
Innlegg
65
Sted
Oslo
Hei,
Har fått tips om at noen på dette forumet kanskje vet hvor jeg kan få tak i en ordentlig fin skinnrem/krokodillerem til Speedmasteren min (18mm). Helst under 1500,- (eller må jeg regne med å betale mer?) Trenger ikke være orginal.

God påske!
 
Jeg vet det var noen på ebay, de kostet ikke så mye med omega spenne. :) Hvis ikke er det mange fine Hirsch remmer, har ikke link til siden nå er på jobb. Sikkert andre som har fine tips:)
 
Remmene fra Watch Boys har vært omtalt noen ganger her på forumet, prøv dette søket på google

site:tidssonen.no "watch boys"

Anders kjøpte noen slike remmer til IWC'en sin, og meldte at pris/kvalitetsforholdet var meget godt. De selger også remmer i flere lengder, og har rimelige deployant clasps. For min del forsøkte jeg å bestille et par alligatorremmer fra dem i januar men da var Kurt helt tom for det jeg var ute etter, han skulle si fra til meg når varene var tilbake i februar. Det har han ikke gjort, og det har dessverre gått i glemmeboken for min del (til nå).
 
http://www.atgvintagewatches.com/accessories/product/131-Racing-Strap-Cream-Stitch-20mm

acc.jpg


Anbefaler denne på det sterkeste, har prøvd mange remmer på Speedy Proen, og denne ser absolutt best ut av de jeg har testet. Sykt bra kvalitet også.

EDIT:

Her er et raskt WS

bilde-46.jpg
 
Jeg var å hentet en 18mm sort original omegarem med spenne idag jeg kjøpte av han her på Ebay.
http://http://www.ebay.com/sch/birdscollectibles/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Ikke så veldig dyrt og jeg er fornøyd! :)

Så litt på denne, og ser at samme variant (kun rem) selges her http://www.ebay.com/itm/Omega-20mm-...989?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4844bc2fbd

Som bildene viser er begge selgernes remmer merket 97811064L. Ut fra den lave prisen googlet jeg litt og kom over denne tråden http://forums.watchuseek.com/f20/ebay-omega-leather-straps-watchadoo-too-good-true-530299.html

Skal ikke dra noen konklusjon, men som nevnt i tråden selger Ofrei.com en 18 mm croc rem merket 97811064. Den som går på bukta er ikke croc, og L skal normalt bety lang versjon. Uansett, basert på at man som regel får hva man betaler for valgte jeg å ikke kjøpe, selv om begge selgerene har god feedback.

Må få legge til at det på ingen måte er meningen å trekke ditt kjøp i tvil, bare informerer om at tilsvarende rem som du har kjøpt diskuteres av andre. Det viktigste er jo tross alt at du er fornøyd med kjøpet.
 
I serienr på min er det ikke noen L og den er ikke lang for å si det sånn. :p Den passer meg og nei det er ikke Croc det er skinn. For meg spiller det ikke så stor rolle, til den prisen jeg har kjøpt så er den absolutt verdt det, behagelig og myk. Jeg har en original speedmaster reduced skinnrem fra ofrei, men den syntes jeg ikke satt så godt på armen fordi den var for lang, ikke har den serienr heller. Kvaliteten på begge de to skinnremmene jeg har kjøpt er helt lik, og kvaliteten var mye høyere enn f.eks den jeg kjøpte fra Hrisch. Så hva nå en som er greia er poenget at jeg synes det var vel verdt pengene. Prisen fra Ofrei var J****G mye høyere. ;)