Dagens vin

Artig å ha tålmodighet. Perfekt vin/mat match. Overraskende herlig syre til panert kylling (Akis), fennikel/eple-salat med ferskpresset sitronsaft og pepper (Lise F.) og potetstappe med valnøtter laget på poteter kokt med hvitlølsfedd (Hellstrøm). Den 31 år gamle vinen sparket godt i fra til dette dynamiske måltidet.

Å lage mat og finne passende vin er litt som å finne en klokke til egen arm.

2230742-a75dd1d87b175887a59952c5b9038b23.jpg
2230734-945dcdf2be53c238c09c8c77adde3b3e.jpg


2230735-db19282fa1d24ca7a47ba6249dd433cd.jpg
2230736-9c3f8ad1cce571b4653e111398bf32ca.jpg


2230737-901b8e208aa6af1bab4580ca30e31810.jpg
2230738-be0911c20b1bfefa3eb60d3ae915330e.jpg


2230740-6469b6703bc7945f646f1afe4db9c540.jpg
2230739-32c0dd7a79c56c9b84d671ddb93574fc.jpg


2230741-d61de1e649cf93c6d5c1741a6a967b38.jpg
 
Nå har vel støvet landet for denne gang - var det noen som fikk noe spennende, eller det de ønsket seg?

Veldig fornøyd i år. Fikk alt jeg planla, plussen del "bonus"-vin.

Totalt ble det 41 flasker.

Hovedjakten i år (som i fjor) var Joblot (både rødt og hvit.) Her ble det hele 20 flasker. Så det var stas.
 
Nå har vel støvet landet for denne gang - var det noen som fikk noe spennende, eller det de ønsket seg?

Veldig fornøyd i år. Fikk alt jeg planla, plussen del "bonus"-vin.

Totalt ble det 41 flasker.

Hovedjakten i år (som i fjor) var Joblot (både rødt og hvit.) Her ble det hele 20 flasker. Så det var stas.
Gratulerer. Kva kønr hadde du?
 
Nå har vel støvet landet for denne gang - var det noen som fikk noe spennende, eller det de ønsket seg?

Veldig fornøyd i år. Fikk alt jeg planla, plussen del "bonus"-vin.

Totalt ble det 41 flasker.

Hovedjakten i år (som i fjor) var Joblot (både rødt og hvit.) Her ble det hele 20 flasker. Så det var stas.

Jeg hopper glatt over gårsdagen, men endte opp med to flasker Jobard Bourgogne Cote d'or på morgenkvisten i dag. Et familiemedlem var tidlig ute på Skøyen og fikk med seg noe Ramonet, Rousseau og Chevillion, så håper på å bli invitert på middag på et tidspunkt:mrgreen:
 
  • Wow
Reaksjoner: Klokkesamler
Hjemmelaget spicy kinamat i aften, denne 21 år gamle rakkeren blir bra til det tenker jeg!
Honning og sitrus på nesen, flott konsentrasjon og moden gul frukt/ syrlig preg. Litt i søteste laget kanskje, men nokså hissig svinenakke med mye smak så det går nok bra.

God fredag, folkens

034E640C-A291-4E5E-B63B-DF3066E536E7.jpeg
 
Artig å observere alt fuzzet med vinslippet fra avstand. Holder meg borte fra slike hypede dager. Mye mer interresant og intelligent å plukke gode flasker her og der resten av året.
 
  • Liker
Reaksjoner: DJDAN og BigT