Baselworld 2016 - 17-24 mars!

Liker Seiko Chrono men irriterende dato.
De har i ihvertfall sentrert den skikkelig imellom 4 og 5 ;)

Forresten, noen som er keen på en Hamilton i helgulll? Den koster nok en del mer enn hva jeg ville brukt på en Hamilton, men de har jammen gjort en god jobb med designet. 40mm særdeles vakker klokke dette her...

12525646_10153962094696635_7439358176138110785_o.jpg


Om de bare kunne laget denne i stål hadde det vært en no-brainer for min del. :)
 
Redigert:
Omega er på syre sammen Glycine...

Hva synes du var galt med Glycine sine lanseringer? Aquarius dykkerklokken?

Enig i at HE-valve med skru-krone er idiotisk, men bortsett fra det så likte jeg den ganske godt egentlig. Ser den får god omtale blant "Glycine fansen". Likte godt flere av de nye lanseringene deres også, kanskje mest av alt Airman "double twelve" med hvit skive.

csm_3938_111_LB7BH_7404485518.png
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: andres
Hva synes du var galt med Glycine sine lanseringer? Aquarius dykkerklokken?

Enig i at HE-valve med skru-krone er idiotisk, men bortsett fra det så likte jeg den godt. Ser den får god omtale blant "Glycine fansen" også. Likte godt flere av de nye lanseringene deres også, kanskje mest av alt Airman "double twelve" med hvit skive.


Er vel som du sier, en overreaksjon på heliumsventilen. Desverre så syns jeg den er såpass ille at den kludrer til hele klokken...
 
  • Liker
Reaksjoner: Kohe321
Ingen ekspert - men noen har nylig sagt følgende:

Rolex utgir små endringer i sin modellportefølje når tidene er gode (for modellene selger uansett). I dårligere tider, så utgir de modeller tweaket til det ulike fora har ropt etter i en årrekke (f. eks. DaytonaC).

Har ingen anelse om det der stemmer. Ser man litt tilbake noen år på Basel, så virker uttalelsen grunnløs. Men, rykter og spekulasjoner er jo alltid porno.

Eller så gjør de som i fjor, slipper en Pepsi 116619 og sier FU til alle fora.. Tommel ned!
 
  • Liker
Reaksjoner: Chronodiver
Etter min mening er Fortis blant merkene med vellykkede lanseringer i år: http://fortis-swiss.com/novelties/

Flere tøffe og enkle klokker i sortimentet. Merker jeg er spesielt svak for pilot og astronaut-klokkene deres, synes rett og slett disse er skikkelig kule. Hyggelig å se at de har fått laget en ny hjemmeside også, den forrige var jo et lite mareritt å navigere. :)
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: Vegard
Er slik også på min 2534.50


Det er vel for å dele bezelen i to med svart og hvit, og at midten på 18 tallet ikke er mellom sifferne. Det er sånn på Rolex gmt også.

Må si din Bezel var mer "easy on the eye" hva gjelder åttetallet. Den nye keramiske GMT 8-tallet (18) ser ut til å slutte brått, mens ditt synes å være midt i en metamorfose.
 
  • Liker
Reaksjoner: Hugo Cabret
Redigert: