Basel 2019: Spekulasjoner Rolex

Philipp Stahl (rolexpassionreport) har noen interessante spekulasjoner:

https://www.instagram.com/rolexpassionreport/?hl=en

Edit: denne, for eksempel :)

XTUJ1lH.jpg
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: Vibes
PS som nevnt over hinter også til denne...
7BC7B7BD-33FB-4065-AAA2-6628C5495FA9.png


Dette var jo... spennende?

Samt denne som samsvarer godt med videoen diskutert her tidligere:
7A5176A7-06FC-4F82-9069-47A5706D1099.png
 
Dette er potensielt et skritt tilbake for Tudor.

Har de glemt at det som gjorde dem populære igjen var at de gikk tilbake til å lage mer klassiske design som fungerte som rimeligere alternativer til Rolex?

Spinnville design uten subtilitet var jo nettopp det som gjorde dem totalt irrelevante i så mange år.

At det skal være så forbannet vanskelig å gi fansen de klassiske klokkene de ønsker. Virker som om de fleste klokkemerker er ledet av rabiate sekstiåttere eller kleine hipstere som er opptatt av å bruke ord som "recognizzzableuh" og "code".

Gjør meg til CEO av Rolex SA, og neste år ville dere fått en ny Submariner med litt slankere kasse og matt keramisk insert, en Tudor Submariner i 40mm med insert i aluminium til 50k, en ny Explorer 1 i 36mm og en ny Explorer 2 i 39mm med inspirasjon hentet fra ref. 1655, men med subtil maxi-dial. Samt BB58 Pepsi-GMT.

Men, først av alt ville jeg startet med å få laget en egen promo-video hvor vi destruerer hva enn denne dritten kommer til å hete, samt alle designpapirene som hører til, filmet med en Red Epic Dragon og Michael Bay i regissørstolen.
 
Redigert:
Leser på TRF at enkelte som har studert bildene nøye mener disse helt klart er photoshoppet, og at dette sannsynligvis er en "hoax" som noen har gjort for å få RPR til å tape ansikt. Han som driver RPR skal visstnok være ganske upopulær i miljøet, og har mottatt disse fra en anonym kilde.

Hvis alt han har postet bare er sludder, så blir det jo nesten umulig å bygge opp tilliten igjen.

Vi får håpe...
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: sydvester og Callahan
Hahaha. Hvor er GMT-viseren til GMT-Masteren med meteorittskive?

Dette må være noen som troller RPR med halvferdige photoshops.


b4e7b4ddbee3a3d668703a5bfb179ca0.jpg

Ingen Rolex-krone mellom "Swiss Made"-teksten ved klokken 6 på Batman heller. Den første lekkasjen tidligere i dag hadde denne kronen.

99,9% sikkert at dette er en hoax.
 
Redigert:
Er det i så fall implisitt at RPR går fem på her? Jeg har registrert at RPR har blitt kritisert tidligere, mest på vintage kanskje, men de spådde vel ceramic Daytona ganske spot on når den kom i stål. De fremstår "passionate" nok til å ikke spre unødvendige konspirasjonsteorier, selv om forslagene fremstår som spinnville.
 
Redigert: