Nylig innhold av søringen

  1. søringen

    Trukket Casio G-Shock

    Fremdeles til salgs.
  2. søringen

    Trukket Casio G-Shock

    Selger her en G-Shock som er ny. Jeg har fått den som gave. Pris 700 kr eller bud. Vipps eller overføring til konto på forskudd. Kjøper betaler eventuell frakt. Kan treffes i kristiansand Beklager dårlige bilder.
  3. søringen

    Erfaringer med hotell i Miami (Room Mate Lord Balfour)

    Hei. Vi har bodd på Pestana hotel South Beach. Fin beliggenhet i forhold til strand, 5 min gåtur rolig beligenhet og et fint uteområde med basseng og bar i i bakgården. Hotelrommet virket litt slitt men vi var der for kun 2 netter siden vi skulle videre på cruise. Aircondition på rommet bråkte...
  4. søringen

    Hvilken klokke får sitte på hånden når julen ringes inn? (2016 Edition)

    Same procedure as last year. God jul alle:)
  5. søringen

    Dagens vintage-kjøpetips (med vurderinger og diskusjoner)

    Hei. Jeg vil anbefale å søke moy test constellation på nettet hvis jeg var på utkikk etter en constellation. Du kan sikkert sende bilder av urverk og skive til han som har denne hjemmesida og få bekreftet om klokka er trygg å kjøpe. Det er desverre mange av disse som er tuklet med.
  6. søringen

    Restaurantanbefaling ved Spektrum

    Da er middag på fredag og lørdag booket. Takk igjen for alle gode forslag :)
  7. søringen

    Restaurantanbefaling ved Spektrum

    Mange gode forslag her. God mat og klokke-spotting er aldri feil;)
  8. søringen

    Restaurantanbefaling ved Spektrum

    Enig der:)
  9. søringen

    Restaurantanbefaling ved Spektrum

    Har bestilt på Grilleriet på fredagen. Takk for tipset. Litt vanskelig når vi er så mange med forskjellig smak, men det kan godt være fisk med alternativt kjøtt på menyen Og et koselig lokale.
  10. søringen

    Restaurantanbefaling ved Spektrum

    Takker for svar:) Grilleriet så godt ut. Har dere noen favoritplasser på Tjuvholmen?
  11. søringen

    Restaurantanbefaling ved Spektrum

    Hei alle Vi er en venngjeng som skal inn til Oslo til helga. Vi skal bo på Thon hotell Spektrum. Er det noen som kan anbefale gode restauranter i gå avstand med litt forskjellig på menyen?
  12. søringen

    Dagens klokke

    Lenge siden jeg har posta dagens klokke nå. God helg alle sammen;)
  13. søringen

    Første Rolex

    Hei Velkommen her:) Rolex er et godt valg uansett om du kjøper ny eller brukt. Jeg ville sett etter en pent brukt klokke med box og papirer hvis jeg var deg, med kassemål 40 mm. Grunnen til det er at jeg personlig syntes eldre rolexer har mere sjarm. Jeg ville også sjekke ut gmt master...
  14. søringen

    Lommeur

    Takk for svar. Det var det jeg regnet med men hadde kanskje et ørlite håp om at denne var litt mer spesiell. Jeg får overbringe den gode nyheten videre;)
  15. søringen

    Lommeur

    Hei. Vi har et gammelt lommeur i familien som vi tenkte å selge. (Det ligger bare i en skuff):o Er det noen her inne som har en ide hvor mye den kan være verd? Klokka går. og urverket er overhalt sist gang i 1990:D kassen er stemplet 585 (Gull) Tok noen bilder.