Nylig innhold av Bjarnetv

  1. Bjarnetv

    Hi-Fi musikk tråden

    aux er bare inngang, ikke output, så det funker ikke. Du kan jo selvfølgelig skaffe enda en radio med bedre lyd som du kan gjemme unna - de vil jo uansett spille in-synch siden det tross alt er en radio ;)
  2. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    du skulle bare visst... hifi er nok nasjonalhobbyen til oss avvikere og bygdeoriginaler
  3. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    som for tiden ser omtrent sånn ut: med to digre hornsubber i hjørnet
  4. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    jeg har prioritert å ofre sånn ca 1/3 av stuen på hifi ;)
  5. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    jepp - fantastiske hodetelefoner, men ikke særlig nøytrale og de ofrer litt nøyaktighet for å tegne opp et i overkant luftig og stort lydbilde. lånte de bort til en (ex)kompis som aldri leverte dem tilbake, og savner dem jevnlig :mad:
  6. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    fant et annet morsomt gammelt bilde fra 2008 - dette var vel fra rett før Audeze kom på banen, så om man ville ha orthodynamiske hodetelefoner måtte man kjøpe vintage eller lage dem selv! dette var et heller simpelt eksperiment ;)
  7. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    Det å måtte ty til hodetelefoner er jo i seg selv et offer!!!! Men man har jo helt klart en fordel med at man slipper rompåvirkning og andre ulumskheter som kan ødelegge for stereoens akk så kilne perspektiv. bakdelen er jo at det er vanskelig å få en følelse av dynamikk med hodetelefoner uten å...
  8. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    Fordelen med rundstrålere er at de kan ha rimelig jevn frekvensrespons over store deler av rommet, slik at man får sånn ca samme opplevelse selv om man sitter litt til siden. Bakdelen er jo at stereoperspektivet lider tilsvarende, så dybden og bredden i opptaket blir ofret. veldig bra som sosial...
  9. Bjarnetv

    Hi-Fi tråden

    Jeg kan godt forstå at mange ikke ser greia med hifi, siden et velfungerende og vellydende oppsett krever såpass mye offer og analytisk tilnærming at folk flest ikke klarer å gjennomføre det. Det første er jo at selve stereoteknikken er såpass begrenset at man faktisk MÅ sitte midt i mellom...
  10. Bjarnetv

    KLOKKESTAFETTEN 2

    Ble opptatt med helgejobbing, så stafetten gikk i glemmeboken - skal prøve å skrive noen ord senere i kveld.
  11. Bjarnetv

    KLOKKESTAFETTEN 2

    Så var dagen kommet, klokkestafetten 2.0 er i gang og jeg skal se på et bilde av @GrimReaper sin Rolex GMT-Master II 116710BLNR på nett, og komme med en eller annen fornuftig reaksjon.

 Plankekjøring eller hva folkens! Ja, så da sier det jo seg selv at etter mye googling, prokrastinering...
  12. Bjarnetv

    # KLOKKESTAFETTEN 2 - PÅMELDING #

    jeg kan gjerne bli med, og nominerer klokken som sakte men sikkert har endt opp som en slags endgame klokke for min del - SEIKO GS SBGH001 - klokken som i mine øyne signaliserte GS store comeback, og Seikos første hi beat etter 41 års pause.
  13. Bjarnetv

    Hva var din garasje fylt med på 50, 60, 70, 80, 90 eller 2000- tallet?

    Har ikke bilder av min første bil, men andrebilen anno 2006 ble dokumenter med digitalkamera. med obligatorisk havari på fjellet... Den er fortsatt like skabbete, men holder koken!
  14. Bjarnetv

    Bilsnakk

    Grattis! Forblir den standard, eller har du de klassiske ambisiøse modifiseringsplanene som følger med på kjøpet av en diger offroader?
  15. Bjarnetv

    Hvor dårlig ide fra 1-10? W222 E65 AMG

    svaret er alltid ja når en v12 er involvert.