Leses nå
Dubai Watch Week – en sniktitt

Dubai Watch Week – en sniktitt

De fleste klokkeinteresserte har nok fått med seg, at det er mye spennende som skjer på klokkefronten i midtøsten. I fjor ble den første utgaven av Dubai Watch Week gjennomført, med hovedarrangøren Ahmed Seddiqi & Sons ( regionens største ur- og gullsmedforhandler) i spissen. Det gav åpenbart arrangørene mersmak, og et ønske om gjentakelse.

Mandag denne uken, åpnet dørene på Dubai Watch Week 2016. Og denne gangen ble også Tidssonen inkludert på gjestelisten, bestående av prominente klokkejournalister, bloggere og sosiale «influencers». Invitasjonen er naturligvis en stor ære, men sier nok også noe om arrangørenes ambisjonsnivå. Dubai Watch Week er heller ingen tradisjonell handelsmesse, men derimot en kulturell plattform med fokus på kunnskapsutveksling.

dubai-watch-week-2016-4907

I tillegg til en rekke utstillinger fra en håndfull velrespekterte merker, arrangeres daglig faglig påfyll i form av paneldebatter, urmakerkurs, og såkalte «creative hubs» – intime presentasjoner fra flere av klokkebransjens direktører, urmakere og designere. Blant arrangementets partnere og deltakende urmerker, finner vi blant annet navn som Fondation de la Haute Horlogerie, Grand Prix D’Horlogerie de Genève (GPHG), Academie Horlogere Des Createurs Independants (AHCI), A. Lange & Sohne, Greubel Forsey, H. Moster & Cie., HYT, IWC, Jaeger-LeCoultre, MB&F og mange mange flere.

dubai-watch-week-2016-4710


ANNONSE


I skrivende stund er det enda noen dager igjen, så høydepunktene og detaljene vil dekkes grundigere senere. Men her er allikevel noen visuelle smakebiter. Husk også på å følge meg på Instagram, for daglige oppdateringer fra Dubai Watch Week.

Er du mer nysgjerrig på Dubai Watch Week, og ikke klarer å vente, er mer informasjon tilgjengelig på dubaiwatchweek.com. Sjekk også ut #dubaiwatchweek og #dww2016 på Instagram.