Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Tett på Bruvik Arctic Ocean 2

Tett på Bruvik Arctic Ocean 2


Lik Tidssonen.no på Facebook og hold deg oppdatert på siste nytt fra urenes verden!

Det er ingen tvil om at Baselworld domineres av sveitserne. Det gjør det bare ekstra hyggelig å ta turen innom Haugesund-baserte Bruvik Fine Timepieces, som i år deltok på messen som utstiller for 5. året på rad.

Siden sist har Bruvik fått internasjonal anerkjennelse gjennom nominasjonen til «European Watch of the Year», noe som naturlig nok har medført en økning i interessen for merket i utlandet. I fjor presenterte dessuten Bruvik sine nye Arctic Ocean og Arctic Ocean 2-modeller. Disse er for tiden på vei ut til butikkene, men underveis ble det foretatt flere endringer.

Av nyhetene for 2015, er den nye Bruvik Arctic Ocean 2 Power Reserve spesielt verdt å merke seg. Modellen er nå tilgjengelig i kledelig rødt gull (PVD-behandlet 316L stål), har den nye Arctic Ocean 2-urkassen som måler 42,5 millimeter i diameter. Selve kassedesignet har nå fått mer maskuline og særegne linjer, og fremstår i det store og hele som mer påkostet og raffinert. Spesielt lot vi oss imponere av det nå påskrudde skiltet på modellens venstre side, som er inngravert med koordinatene til klodens nordliste punkt. Skrukronen med Bruviks «B» på høyre side, er med på å sikre en vannresistanse på 100 meter. Det faste baklokket er dekorert med tekst og kart, og bruken av Bruviks «B» fremstår som en stilig og gjennomtenkt liten detalj.

Funksjonsmessig er uret uendret fra sist: et selvtrekkende ETA 2897-verk sørger for visning av timer, minutter, sekunder og dato, mens vi kl. 7 på urskiven finner en gangreserveindikator.

Som merke baserer Bruvik seg på en tydelig nordisk identitet, noe som understrekes ytterligere av det nye samarbeidet med norske Bredal Belts. Arctic Ocean 2 Power Reserve leveres i utgangspunktet på en spesiallaget Hirsch Performance-rem, men mot et tillegg i prisen er den også tilgjengelig på en eksklusiv alligatorrem laget i samarbeid med Bredal. Begge remmene kommer for øvrig på en matchende foldespenne i PVD-behandlet stål.

Prisene på den nye Bruvik Arctic Ocean 2 Power Reserve starter på 23.000 kroner.

Mer informasjon er tilgjengelig på Bruvik sin hjemmeside.