Leses nå
Black and Gold: Casio lanserer 3 nye G-Shock-modeller

Black and Gold: Casio lanserer 3 nye G-Shock-modeller

Sammenlignet med sine mekaniske slektninger, er batteridrevne klokker stort sett ganske kjipe. Men ingen regel uten unntak, og Casio sine G-Shock-modeller er langt på vei underlagt sine egne unike regler. Ikoniske G-Shock besitter en kulhetsfaktor som ingen annen batteridreven OKklokke en gang er i nærheten av å matche (som jeg blant annet har skrevet litt mer om her).

I disse dager lanserer sin ny minikolleksjon med det treffende navnet «Black and Gold», som består av 3 nye varianter av noen av de barskeste G-Shock-modellene. Kolleksjonen er delt i tre deler – land, hav og himmel – hvor samtlige varianter kommer med et svart og gullfarget ytre.

G-shock_8498NOK_GWG-1000GB-1AER

Mudmaster GWG-1000GB-1A er kolleksjonens tøffing. Mudmaster har tidligere blitt omtalt her, og den nye modellen deler de samme gode egenskapene:

Mudmaster-modellen byr for øvrig på både radiosynkronisert tidsjustering, “Triple Sensor” (altimeter/barometer/kompass), temperaturmåler, stoppeklokke, alarmer, to tidssoner, og “Tough Solar” (solcellelading), og er tiltenkt en (mest konseptuell) posisjon som den perfekte gjørmeresistante klokken for redningsarbeidere, brannmenn og militære etc., under naturkatatrofer.

Mudmaster GWG-1000GB-1A har fått en norsk pris på 8.498 kroner.


ANNONSE


G-shock_6498NOK_GWN-1000GB-1AER

Les også...

Gulfmaster GWN-1000GB-1A er spesialtilpasset maritime miljøer, og er vannresistant til hele 200 meter. Med sin trippelsensor gis brukeren mulighet til å måle lufttrykk og tidevann, men også et kompass som kan benyttes til navigasjon. Sensorene gjør også klokken i stand til å varsle om fare for kraftige værforandringer. Gulfmaster GWN-1000GB-1A koster 6.498 kroner.

G-Shock_9998NOK_GPW-1000GB-1AER
Gravitymaster GPW-1000GB-1A er kolleksjonens dyreste klokke, og er tilpasset et liv blant skyene. Klokken svært motstandsdyktig mot støt og vibrasjoner (som f.eks. kan oppstå under turbulens). Gravitymaster er den eneste i kolleksjonen med innebygd GPS, som sikrer korrekt tidsvisning nærmest uavhengig plassering og værforhold. Gravitymaster GPW-1000GB-1A har fått en pris på 9.998 kroner.

Mer informasjon om Casio G-Shock er tilgjengelig på g-shock.eu.


ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.