Leses nå
Baume & Mercier Riviera – ditt mest anvendelige smykke

Baume & Mercier Riviera – ditt mest anvendelige smykke

Årets nyheter i Riviera-kolleksjonen byr på feminin og sporty eleganse signert Baume & Mercier.

I fjor lanserte Baume & Mercier en nytolkning av den ikoniske Riviera-modellen fra 1973. En ny kolleksjon av moderne og luksuriøse sportsklokker, som henter inspirasjon fra den avslappede og bekymringsløse livsstilen på den franske riviera.

Dagens kolleksjon representerer den femte generasjonen Riviera siden introduksjonen på 1970-tallet. Den er tilpasset vår nåtid, men viderefører også det særegne tolvkantede uttrykket som ble etablert for snart 50 år siden.

I år utvides Riviera-kolleksjonen med et utvalg nye feminine alternativer. Fra det elegante og stilrene, til det utfordrende og oppsiktsvekkende. Klokker som er prikken over i-en i ethvert antrekk – for kvinnen som vet hva hun vil ha.

Elegant feminin trio

Tre nye modeller i 33 millimeter størrelse, tilbyr tre distinkte smaker av Riviera. Den første leveres med en sober rosa tallskive, som uanstrengt passer til enhver anledning. Den andre kommer med en luksuriøs tallskive i hvit perlemor, og er utsmykket med fire små diamanter på bezelen. Moderne sporty eleganse på sitt beste.

Riviera «Coastline» er laget på samme lest som de øvrige to, men er utvilsomt den mest oppsiktsvekkende i trioen. Både kassen, bezelen og den elegante midnattsblå tallskiven, er utsmykket med totalt 96 diamanter i 7 ulike størrelser. Mønsteret danner en miniatyr av kystlinjen fra Monaco, via Nice og Cannes, til St. Tropez – og bringer virkelig rivieraen til håndleddet.

Riviera «Coastline» (veil. pris 66.560 kr).

Diskré diamanter og tøff titan

For året har Baume & Mercier også utvidet valgmulighetene for Riviera i 36 mm størrelse. I likhet med nykommeren på 33 mm, tilbys den større modellen nå med hvit perlemorskive og fire diamanter på bezelen. Sofistikert og diskré luksus for både hverdag og de store anledninger.

Hva om man ønsker noe enda mer sporty og tøffere? Med bezel i titan, skifergrå tallskive og og gullfargede detaljer, har det sveitsiske merket skapt et dramatisk nytt uttrykk for Riviera. En moderne 36 mm unisex-modell, som også er tilgjengelig i et noe større 42 mm format.

Riviera for enhver anledning

Alle Riviera-modellene er utstyrt med ripesikkert safirglass og kasse av rustfritt stål, som byr på en raffinert harmoni av børstet og polert finish. Urverket er mekanisk, selvtrekkende og «Swiss Made». Det har 38 timers gangreserve og tikker i presis takt under glasset i baklokket.

SW200-urverket som driver de nye damemodellene i Riviera-kolleksjonen.

Med Rivieras praktiske Fast Strap-system åpnes også en hel verden av estetisk variasjon. Det tar bare sekunder å bytte fra lenke til gummirem og vice versa – helt uten bruk av verktøy. Med remmer i fem ulike farger kan Riviera raskt tilpasses enhver anledning.

Baume & Mercier tilbyr også et utvalg Riviera-modeller med kvartsverk og 10 års batteritid, og totalt rommer kolleksjonen nå 13 ulike varianter til henne.