Leses nå
Watchmeet Østfold inviterer til klokketreff i Fredrikstad

Watchmeet Østfold inviterer til klokketreff i Fredrikstad

Lørdag 15. april går første utgave av Watchmeet Østfold av stabelen i Fredrikstad.

De seneste året har en håndfull større og mindre arrangementer for klokkeinteresserte poppet opp. Mest fremtredende er Urmaker Bjerkes Oslo Watch Fair, og det entusiastdrevne Oslo Swap Meet.

Nå inviterer Watchmeet Østfold til første store klokketreff utenfor hovedstaden. Lørdag 15. april går arrangementet av stabelen i Fredrikstad, hvor Fredrikstad Bryggeri skal huse utstillerne Aigi, Balabanoff, Bragdur, Celegin, Luksur, Radium, Swisstime, Urfolk, Valhalla of Norway, Von Doren, Watchus og Wildgear.

Ønsker å samle klokkeinteresserte i regionen

– Watchmeet Østfold er ment for å være et lavterskeltilbud for klokkeinteresserte i Fredrikstad og omegn. Et sted hvor man kan se og prate klokker med likesinnede, sier Remi Lonebu i Watchmeet Østfold.

Selv om Lonebu debuterer som arrangør av et klokketreff på denne skalaen, er han ikke ukjent med klokker. Som mangeårig klokkeentusiast har han vært initiativtaker for flere lokale GTGs, og er et navn enkelte trolig vil dra kjensel på fra diverse fora og sosiale medier relatert til klokker.

Remi Lonebu er ildsjelen bak Watchmeet Østfold. Her avbildet på en tidligere GTG. Foto: Privat

– Etter å ha vært på mange arrangementer i Oslo tenkte jeg at det ville vært spennende å prøve noe lignende utenfor hovedstaden. Jeg har fått mye råd og tips av Morten Paulsen, som arrangerer Oslo Swap Meet, forteller Lonebu.


ANNONSE


Ildsjelen jobber til daglig med inngående logistikk hos Mills i Fredrikstad, men har de seneste månedene hatt Watchmeet Østfold som et «passion project». Ideen er å skape et lavterskeltilbud for klokkeinteresserte i Fredrikstad og omegn, som forhåpentligvis kan bli et fast innslag på kalenderen.

– Blir det bra oppmøte av besøkende så kommer jeg til å lage et enda større event neste år. Ambisjonen er at dette blir en årlig greie.

Slik besøker du Watchmeet Østfold

Foto: Fredrikstad Bryggeri

Watchmeet Østfold finner sted lørdag 15. april, i lokalene til gamle Fredrikstad Bryggeri i Losjeveien 2. Dørene åpnes kl. 14, og arrangementet er gratis for besøkende. Inne er det mulighet for å kjøpe seg noe leskende både med og uten alkohol.

Mer informasjon og siste nytt fra Watchmeet Østfold er tilgjengelig i arrangementets Facebook-gruppe. Det er også opprettet et eget Facebook-arrangement, og arrangøren oppfordrer alle interesserte til å melde seg på der.


ANNONSE