Leses nå
Bilderapport: Watchmeet Østfold 2023

Bilderapport: Watchmeet Østfold 2023

Første klokketreff i Fredrikstad var en braksuksess.

Denne helgen var det ikke Oslo som var Norges hovedstad for klokker. I lokalene til gamle Fredrikstad Bryggeri var rundt hundre entusiaster og nysgjerrige innom for første utgave av Watchmeet Østfold.

Primus motor bak arrangementet er Remi Andre Lonebu, som hadde fått med seg merkene Aigi, Balabanoff, Bragdur, Celegin, Radium, Valhalla of Norway og Von Doren. Med unntak av den ukrainske Balabanoff, og svenske (men delvis Oslo-baserte) Celegin, var mye av oppmerksomheten viet til norske mikromerker.

Arrangør Remi Andre Lonebu. Bilde: Jon Henrik Haraldsen

Men det stoppet ikke der, for med nettbutikkene Luksur, Swiss Time, Urfolk, Watchus og Wildgear på den øvrige utstillerlisten, var også merker som ABP Paris, Delugs, Doxa, Formex, Laco, Luminox, Marathon og Squale representert. Og de fleste stilte med ekstra gode priser til stor glede fra de oppmøtte.

«Østfold-l-ene» summet i lokalet, og de fleste av gjestene hadde trolig tilhørighet i Nedre Glomma. Arrangørens ønske om å skape et klokketreff med lokal forankring ble i høy grad oppfylt, men enkelte hadde også tatt turen fra andre deler av landet for en dag i Norges desidert flotteste by.


ANNONSE


OK – siste påstand vil det kanskje være delte meninger om. Men derimot hersket de bred enighet om at Watchmeet Østfold var en suksess. Det lover bra for de som håper på en ny versjon, og kjenner vi arrangør Lonebu rett er planleggingen allerede i gang.