Leses nå
«Watch Enthusiast Event»

«Watch Enthusiast Event»

Undertegnede var ikke ensom denne kvelden, og ved ankomst 10 minutter etter eventens offisielle åpningstid var lokalet allerede fullt av entusiaster.

For en aktiv forumbruker er disse arrangementene en glimrende mulighet til å knytte ansikter og navn opp mot kallenavnene på Tidssonens forum, og denne kvelden var intet unntak – det var meget hyggelig å hilse på dere alle!

Innehaver av Urmaker Jacobsen, Jørgen Borling, representerer!
Innehaver av Urmaker Jacobsen, Jørgen Borling, representerer!

Av Urmaker Jacobsens egne merker var både Breitling, Sinn, Seiko og Michel Herbelin tilstede med representanter. I tillegg til disse var både Grand Seiko, MeisterSinger og Ressence for anledningen invitert.

Breitling

I tillegg til Urmaker Jacobsens formidable utvalg Breitling-modeller hadde distributøren Timepromotion bragt med seg en rekke modeller som blant annet inkluderte den vintageinspirerte Transocean-kolleksjonen og flere limited editions.


ANNONSE


Grand Seiko og Seiko

Grand Seiko er kanskje et ukjent merke for enkelte. Kort forklart er dette Seikos high-end-merke som for inntil få år siden var forbeholdt hjemmemarkedet Japan. Både med tanke på pris og kvalitet er dette klokker som isolert sett kan gå i strupen på sveitsiske merker som f.eks. Rolex, Omega og Zenith. Merket er nærmest rykende ferskt i Norge, og distribueres av den mangeårige Seiko-distributøren Optura.

I tillegg til en rekke Grand Seiko-modeller kunne skuelystne ta det tekniske vidunderuret Seiko Astron (omtalt på Tidssonen her) i nærmere øyesyn.

MeisterSinger

Sammen med merkets Head of International Sales hadde den norske distributøren Ryantech tatt med seg et rikt utvalg modeller fra MeisterSinger.

wDSCF3683

Spesielt flott er den nye Pangaea Day-Date som kombinerer en særdeles lekker 40 mm kasse med en elegant urskive med både visning av dag og dato.

Tidssonen har for øvrig omtalt en trio av MeisterSingers modeller tidligere i år.

Sinn

Den tyske representanten fra Sinn hadde flere ur i kofferten og sammen med Urmaker Jacobsens egne var store deler av Sinn-kolleksjonen dekket.

Det største høydepunktet var trolig den råtøffe Sinn T1 i titan som ble presentert på Baselworld tidligere i år.

Ressence

Belgiske Ressence ble presentert i regi av Ryantech.

Urene var tidligere i uken på lån hos Tidssonen og bilderapporten finnes her.

ressence

 

 


ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.