Leses nå
Urmaker Thorbjørnsen lanserer nettbutikk

Urmaker Thorbjørnsen lanserer nettbutikk

Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger utvider virksomheten med ny nettbutikk.

Autorisert salg av luksusklokker har i mange år vært forbeholdt fysiske utsalgssteder. På generell basis er dette fortsatt den regjerende regelen, men gradvis har flere merker begynt å tillate salg på nett. Forutsetningen er ofte at den aktuelle aktøren også har en fysisk forretning.

screenshot-www-urmaker-no

Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger er nå blant de første norske rene urmakerforretningene, som benytter muligheten til å utvide med ny nettbutikk. Forretningen, som bygger på en historie som strekker seg tilbake til 1903, er både kjent for å være en forhandler som går sine egne veier, og for sitt genuine engasjement som en av Tidssonens sponsorer.

De seneste årene har Urmaker Thorbjørnsen gjort seg spesielt bemerket gjennom satsningen på merker som Concord, Carl F. Bucherer og Sjöö Sandström, og de sistnevnte er nå tilgjengelig i nettbutikken. Disse har selskap av de sveitsiske urmerkene Alpina, Frederique Constant, Maurice Lacroix, Michel Herbelin og Tissot, samt windere og oppbevaringsbokser fra Rapport London.


ANNONSE


Les også...

screenshot-www urmaker-no-2
Skal det være en tourbillon?

Nettbutikken byr også på et bredt utvalg accessories, inkludert eksklusive penner fra Caran d’Ache, smykker fra Nialaya, urverksinspirerte mansjettknapper fra TF Est. 1968, og kortholdere fra Secrid.

Nettbutikken og mer informasjon om Urmaker Thorbjørnsen er tilgjengelig på www.urmaker.no.


ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.