Leses nå
Tudor Heritage Advisor

Tudor Heritage Advisor

I disse dager får merket mye oppmerksomhet for sine dykkerklokker Heritage Black Bay og Pelagos – hvor førstnevnte for kort tiden siden ble tilgjengelig hos norske autoriserte forhandlere og sistnevnte ventes i løpet av sommeren.

Tudor kan imidlertid mye mer enn å lage dykkerklokker, og med den svært smakfulle Heritage Advisor fra 2011 er det ikke nødvendig å henvise til sitt Rolex DNA for å få den oppmerksomheten klokken fortjener. Som en del av Heritage-kolleksjonen med moderne tolkninger av merkets mest ikoniske modeller, er Heritage Advisor inspirert av en klassisk Tudor-modell fra 1957 med mekanisk alarm.

Heritage Advisor kombinerer et klassisk uttrykk med moderne karakteristikker som 42 mm bred kasse i titan og stål, buet safirkrystall og 100 meter vanntetthet. Klokken kan velges med lenke eller skinnrem i alligator med foldespenne, og leveres i tillegg med en stilig NATO-inspirer tekstilrem. Dette gir høy fleksibilitet og variasjonsmuligheter som spenner fra det maskuline til det mer elegante.

I likhet med modellen fra 1957 er Heritage Advisor utstyrt med mekanisk alarm – men med ON/OFF-indikator, gangreserveindikator for alarm og datovisning, går den sin inspirasjonskilde en høy gang. Funksjonene muliggjøres ved det selvopptrekkende mekaniske urverket Tudor 2892 (ETA 2892 base) som bør bety god presisjon og høy driftsikkerhet. Urverket har en frekvens på 28,800 bph og har en oppgitt gangreserve på rundt 42 timer.

Totalpakken er en klokke som i tillegg til høy kvalitet og nyttige funksjoner vil vekke interesse hos både klokkeinteresserte og personer med et øye for lekkert design og godt håndverk.

Klokken er tilgjengelig gjennom autoriserte forhandlere. For offisiell liste over Tudors autoriserte forhandlere i Norge, klikk her.


[box_light]

Tudor Heritage Advisor

  • Referanse: 79620T
  • Kasse: 42 mm bredde, titan og stål med polert- og satinfinish.
  • Urverk: Selvtrekkende mekanisk Tudor 2892 med alarm-modul, ca. 42 timer gangreserve.
  • Funksjoner: Alarm, ON/OFF-indikator, gangreserveindikator for alarm, dato.
  • Krystall: Buet safir.
  • Vanntetthet: 100 meter (330 ft).
  • Lenke/rem: Stållenke eller skinnrem i alligator med foldespenne. Tekstilrem med spenne medfølger i tillegg.[/box_light]

 

 

 

 

 

 

Denne artikkelen er sponset av Tudor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.