Leses nå
Tidssonen lanserer spesialprodusert NATO og åpner webshop

Tidssonen lanserer spesialprodusert NATO og åpner webshop

I sammenheng med lansering av Tidssonen Custom NATO har vi besluttet å åpne Tidssonen Webshop hvor det i første omgang vil bli gjort tilgjengelig et par varianter NATO-remmer.

Alle våre remmer produseres i Storbritannia, med britisk vevde tekstiler og europeisk hardware. Vår produsent startet opp i 1939, og er den eneste gjenværende britiske leverandøren til det britiske forsvarsministeriet (Ministry of Defence, MoD). Remmene er “the real deal”, og sammenlignet med billige kopier fra Østen kjennetegnes våre remmer av en vesentlig tettere vev og korrekte farger. Tidssonen Webshop tilbyr NATO-remmer fra denne produsenten eksklusivt i det norske markedet.

Remmene vi i dag kaller «NATO-remmer» er basert på et design til en standardisert klokkerem utstedt av det britiske forsvarsministeriet (Ministry of Defence, forkortet MoD). Navnet har sitt utspring fra det faktum at remmen har et NATO Stock Number (NSN), men remmene omtales ofte også som «G10» av militært personell.

Tidssonen Custom NATO er en spesialprodusert regimental NATO inspirert av gamle skistropper i det norske flaggets farger. I motsetning til disse har Tidssonen Custom NATO flaggets riktige 1:2:1-forhold for hvit/blå/hvit. Dette er en perfekt rem til nasjonaldagen, fødselsdager og julaften – alle anledninger hvor det er hyggelig med litt ekstra. Remmen gjør seg like bra på sportsklokker som på mer dressede ur, og stikkordet er at den vekker oppsikt.


ANNONSE


Tidssonen har en avtale om global enerett til dette designet gjennom vår produsent, og produksjonen er i første omgang limitert.

Butikken kan besøkes ved å navigere i hovedmenyen, eller på adressen: www.tidssonen.no/webshop.

Webshoppen tilbyr gratis frakt for alle leveranser, og husk at hvert kjøp bidrar til å kunne videreutvikle Tidssonen.no til et enda bedre samlingspunkt for oss klokkeentusiaster!

Tidssonen retter også en stor takk til JoLu for fantastiske bilder!


ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.