Leses nå
The Watch Show Finland (18.-19. mai)

The Watch Show Finland (18.-19. mai)

Det er deilig å være norsk i Finland.

I alle fall hvis man har en interesse for klokker. 18. og 19. mai går The Watch Show Finland av stabelen i Helsinki. Messen, som ble arrangert for første gang i fjor, byr på en spennende miks av klokker og livsstil. Presentasjoner, stands, og workshops, hvor temaene strekker seg fra produktlanseringer og fotografering av klokker, til biler, hifi, og stil. I følge arrangøren skal det heller ikke være noen mangel på god mat og drikke.

 

At et slikt arrangement foregår i Finland, gir visse fordeler. Den anerkjente finske urmakerskolen (Kelloseppäkoulu) er naturligvis representert. Det er også de finske stjerneurmakerne Stepan Sarpaneva og Kari Voutilainen. Arrangøren lover også flere overraskelser, med lansering av et nytt finsk klokkemerke, og nye produkter for klokkeinteresserte.

The Watch Show Finland finner sted 18.-19. mai i Kattilahalli, Suvilahti.

Ellers er andre store merker som Bell & Ross, Hublot, Seiko, Sinn, og Casio, på plass med ferske nyheter fra Baselworld. En komplett liste over alle utstillerne er tilgjengelig her.

Mer info om The Watch Show Finland er å finne på arrangementets nettsted, www.thewatchshow.fi. The Watch Show Finland kan også følges på Instagram og Facebook.