Leses nå
Slik blir Oslo Watch Fair 2021

Slik blir Oslo Watch Fair 2021

Alt du bør vite om årets største norske klokkehappening.

Neste måned er det duket for den tredje utgaven av Oslo Watch Fair. Fra 29. til 31. oktober vil Urmaker Bjerke forvandle Skur 13 på Tjuvholmen til et mekka for klokkeinteresserte nordmenn.

Oslo Watch Fair ble for første gang arrangert på Astrup Fearnley Museet i 2017. To år senere ble utstillingen flyttet til Skur 13 og 1.500 kvadratmeter (våre rapporter fra både 2017- og 2019-utgaven finner du her og her).

Årets utstilling er ikke bare utvidet med en ekstra dag, men er også den største i areal til dags dato. Denne gangen skal hele 2.500 kvadratmeter av Skur 13 tas i bruk, hvor gjestene vil komme ansikt til ansikt med noen av verdens ledende klokkemerker.

Møt 17 klokkemerker

I følge invitasjonen vil årets arrangement være basert rundt de tre pilarene «Watch», «Fjord» og «Art».


ANNONSE


Hva angår førstnevnte består utstillerlisten av Rolex, Cartier, Vacheron Constantin, A. Lange & Söhne, Breguet, Blancpain, Panerai, Jaeger-LeCoultre, IWC Schaffhausen, Hublot, Omega, H. Moser & Cie., Breitling, Tudor, TAG Heuer, Longines, Montblanc og Messika.

Bilde: Urmaker Bjerke

Ikke overraskende gjenspeiler årets lineup merkene Urmaker Bjerke fører, og er i grove trekk nokså lik 2019-utgaven. Cartier og H. Moser & Cie. er årets to debutanter, mens Bulgari glimrer med sitt fravær.

Av øvrige aktiviteter stiller Urmaker Bjerke igjen med et eget «popup-verksted», hvor blant annet deres nye «Bjerke MasterClass»-konsept vil demonstreres. Med flere serveringssteder og samarbeid med The Salmon, ligger forholdene til rette for både en matbit og litt sprudlende mellom klokkene.

Åtte tidspunkter

Billetter til Oslo Watch Fair er allerede tilgjengelig på Ticketmaster. Som forrige gang er utstillingen delt inn i besøkstider på mellom 2 til 3 timer, og i skrivende stund er det ledige billetter til samtlige tidsluker. Billettprisen er satt til 270 kroner, og er ingen upris for å delta på Norges desidert største og mest omfattende klokkearrangementet.

Har man en litt over gjennomsnittlig interesse for klokker er Oslo Watch Fair defintivt stedet å være den siste helgen i oktober.

Mer informasjon om Oslo Watch Fair er tilgjengelig på urmaker-bjerke.no.


ANNONSE