Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Slik blir Oslo Watch Fair 2019

Slik blir Oslo Watch Fair 2019

Jon Henrik Haraldsen

Alt du bør vite om billetter, utstillere og tider for årets største norske klokkebegivenhet.

I 2017 inviterte Urmaker Bjerke til landets største (og eneste) klokkeutstilling for samlere, entusiaster og nysgjerrige. Arrangementet var en stor suksess (les vår dekning her), og det ble tidlig signalisert en intensjon om gjentakelse i 2019.

Oslo Watch Fair 2019 vil finne sted fredag 1. og lørdag 2. november (med en egen snikpremiere for spesielt inviterte på torsdag). Årets arrangement har vokst ut av Astrup Fearnley-museet, og har flyttet over til Skur 13 på Tjuvholmen. Her vil gjestene få muligheten til å komme ansikt til ansikt med flere av urindustriens ypperste produsenter, og beundre fascinerende mikromekanikk i godt selskap med likesinnede.

Et lite glimt fra Oslo Watch Fair 2017. (Foto: Kristian Hviding Kvam)

Det er ikke bare lokalene som har vokst siden sist, men også utstillerlisten er fyldigere enn forrige gang. Rolex, A. Lange & Söhne, Vacheron Constantin, Breguet, Hublot, IWC, Panerai, Jaeger-LeCoultre, Omega, TAG Heuer, Blancpain, Longines, Messika, Bulgari, Tudor , Breitling og Montblanc legger forholdene til rette for et spennende og forholdsvis bredt arrangement. I følge Urmaker Bjerke vil i tillegg flere av deres urmakere være tilstede i et «pop-up»-verksted, for et sjeldent innblik i urmakernes hverdag.

For å sikre maksimalt utbytte og komfort for utstillingens gjester, er billettene til Oslo Watch Fair 2019 fordelt på fem ulike tidsrom. Billettprisen er satt til 250 kroner, og kan kjøpes via Urmaker Bjerkes nettsted her.

Oslo Watch Fair 2019 har også en egen event-side på Facebook som kan følges her.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!