Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Tidssonen introduserer «Official Timekeeper»

Tidssonen introduserer «Official Timekeeper»

Redaksjonen

Sjöö Sandström trer inn i rollen som Tidssonens første «Official Timekeeper». Det svenske merket slår dermed følge med Otteren Gullsmed & Urmaker, Urmaker Sutterud og Urmaker Thorbjørnsen, som en av Tidssonens offisielle samarbeidspartnere og sponsorer. Sammen sikrer de videre drift og utvikling av Tidssonen, som Norges største nettsted om klokker.

– Norge kommer vara en väldigt viktigt marknad för oss och detta samarbete med Tidssonen är ett första steg utav många som vi kommer ta i Norge under året. Att vara officiell tidtagare för ett utav Nordens största klockforum känns banbrytande och nytänkande. Inte minst så hoppas vi på att engagera och bidra i den ständigt intressanta diskussionen om klockor i allmänhet och Sjöö Sandström i synnerhet, sier Felix Formark, CEO i Sjöö Sandström, til Tidssonen.

official_timekeeper_sjoo_sandstrom_2

Samarbeidet som «Official Timekeeper», innebærer at Sjöö Sandström vil være synlig med en digital webklokke på Tidssonen bloggforside og forumliste. Den synkroniserte klokken har digitalvisning av timer, minutter og sekunder, og fungerer som en lett tilgjengelig referansetid for justering av armbåndsur.

Sjöö Sandström UTC Skydiver.

Klokken er inspirert av Sjöö Sandström sin UTC Skydiver – den analog-digitale urmodellen som ble utviklet i samarbeid med piloter fra det svenske Flygvapnet.

Om Sjöö Sandström

Sjöö Sandström ble grunnlagt i Stockholm av Christer Sjöö og Mikael Sandström i 1986. Merket fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1997, med modellen Chronolink Worldtimer UTC.

Sjöö Sandström Royal Capital.

Høsten 2014 introduserte merket «Royal Capital», som til dags dato er Sjöö Sandström sin mest eksklusive og teknisk sofistikerte helmekaniske modell. På innsiden av urkassen i stål eller rødt gull, sitter et Sjöö Sandström kaliber SSG9, som produseres av anerkjente Vaucher Fleurier. Alle Tidssonens tidligere artikler om Sjöö Sandström er tilgjengelig her.

Sjöö Sandström kaliber SSG9.

Sjöö Sandström er tilgjengelig i Norge hos Urmaker Thorbjørnsen og Vinderen Ur. Mer informasjon om merket er tilgjengelig på sjoosandstrom.se.

 

Tidssonens samarbeidspartnere, sponsorer eller andre økonomiske interesser, gis ingen direkte innflytelse eller påvirkningskraft over nettstedets journalistiske profil. Artikler eller innlegg som avviker fra dette, er tydelig merket som «sponset».