Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Richard Mille Bonbon Collection

Richard Mille Bonbon Collection

Richard Mille godter seg gjennom SIHH med ur inspirert av søtsaker.

Blant de ellers så seriøse produsentene på SIHH skiller Richard Mille seg sterkt ut. Årets frontkolleksjon – passende nok kalt «Bonbon» – tar inspirasjon fra godterienes verden og baserer seg på sterke farger og sukkeraktig tekstur.

De totalt ti nye godbitene blir alle produsert i 30 eksemplarer hver, og skal ifølge RM være ment for både kvinnelige og mannlige håndledd med smak for marshmellows, sukkertøy og lakris – uten at du risikere hull i tennene.

Det kan tenkes at RM hadde for mye pynt til pepperkakehusene deres denne julen, da skivene på de nye modellene har blitt dekorert fulle av godteri i miniatyr. Her finner du alt fra sukkerspinn til regnbueruller. Dessverre er de ikke ment for å bli konsumert; godbitene er laget i emaljert titan.

Utover det visuelle – som kan sies å være annerledes nok – skiller ikke de nye modellene seg teknisk fra den eksisterende kolleksjonen. Samtlige av BonBon-klokkene er bygd på mekanikken bak etablerte RM 07-03, RM 16-01 eller RM 37-01, med selvopptrekkende urverk og kasser i keramikk og/eller karbon.

For de som finner Richard Milles nylanseringer appetittvekkende, ligger prisene på rundt 123.000 USD og 160.000 USD. Samtlige av klokkene i Bonbon-kolleksjonen vil være tilgjengelig rundt sommeren.