Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Patek Philippe – «A Passion for Workmanship»

Patek Philippe – «A Passion for Workmanship»

Det ærverdige sveitsiske manufakturet Patek Philippe feirer i år sitt 175-års jubileum, og dette kan naturligvis ikke kan gå helt upåaktet hen.

Patek Philippe – som av kjennere regnes som verdens mest prestisjefylte urmanufaktur – har allerede markert begivenheten ved lanseringen av den superkompliserte Patek Philippe Grand Master Chime ref. 5175 og ytterligere 9 nye urmodeller.

Urmaker Bjerke har i mange år vært Norges eneste autoriserte forhandler av Patek Philippe, og arrangerer nå i samarbeid med det sveitsiske manufakturet utstillingen «A PASSION FOR WATCHMAKING», som finner sted fra 7.-15. november i Urmaker Bjerkes flaggskipforretning i Karl Johans gate 31.

Ved å transformere butikken i Karl Johans gate til å en eneste stor Patek-utstilling, hyller Urmaker Bjerke høyhorologiens kanskje aller største.

Utstillingen omfatter store deler av Patek Philippes inneværende kolleksjon, og inkluderer alt fra «enkle» Calatrava-modeller til «Grand Complications» og nyheter fra årets Baselworld. Både undertegnedes favoritt, Patek Philippe ref. 5270G (evighetskalender og kronograf), samt den splitter nye jubileumsmodellen ref. 5575G (verdenstid og månefase) har funnet veien til Karl Johans gate 31.

Patek Philippe kjennetegnes ved sine høye eksklusivitet, lavt produksjonsvolum og lange ventelister, og det bør derfor ikke komme som noen overraskelse at flere av modellene aldri tidligere har blitt vist frem i Norge. I norsk sammenheng er «A PASSION FOR WORKMANSHIP» helt unikt, og en fantastisk mulighet til å bli bedre kjent med hele bredden av Patek Philippe.

Det er ikke hver dag man har anledning til å beskue det som trolig er den høyeste konsentrasjonen av Patek Philippe noensinne på norsk jord, og urinteresserte kan varmt anbefales til å ta turen innom Urmaker Bjerke denne uken.

View Comments (40)

Leave a Reply

Your email address will not be published.