Leses nå
Oslo Swap Meet inviterer til nytt klokketreff med kjøp, salg og bytte

Oslo Swap Meet inviterer til nytt klokketreff med kjøp, salg og bytte

  • Lavterskel klokketreff, loppemarked og minimesse rettet mot entusiaster.
  • Neste utgave vil finne sted 17. september i Oslo sentrum.
  • Bak arrangementet står Torgeir Sanders og Morten Paulsen.

I juni ble det nye arrangementet Oslo Swap Meet gjennomført for første gang. På en sentral lokasjon i Oslo var både proffe aktører og privatpersoner, invitert til kjøp, salg og bytte av både nye og brukte klokker, samt relaterte effekter.

Enkelt forklart er konseptet bak Oslo Swap Meet en slags miks mellom GTG, mini-klokkemesse og loppemarked for klokkeentusiaster.

Lørdag 17. september er det duket for andre utgave av Oslo Swap Meet. I en fersk pressemelding skriver arrangøren at forholdene ligger til rette for et hyggelig treff for klokkeinteresserte. En ettermiddag med muligheter for å bytte, selge, kjøpe og stille ut – eller rett og slett bare delta for samværets skyld.

I tillegg skal klokke- og fotoentusiast Christian Kirkemo (også kjent som @mrlumeshot) være på plass for å dele sine tips og triks rundt fotografering av klokker.


ANNONSE


Noen konkret utstillerliste er foreløpig ikke presentert, men det loves både utstillere fra inn- og utland. Og mer informasjon skal komme.

Initiativtakerne er som forrige gang Torgeir Sanders og Morten Paulsen. Førstnevnte står på sin side bak klokkemerket Cursus Victus og The Horology Deck. Sistnevnte var tidligere i sommer gjest på Klokkelandslaget, og er kanskje best kjent som sjef for Red Bar i Norge, samt tidligere admin for Klokkeriet.

Som sist er inngang og deltakelse på Oslo Swap Meet gratis for privatpersoner, mens profesjonelle aktører må betale en liten avgift for å stille ut.

Mer informasjon og påmelding til arrangementet er tilgjengelig på Oslo Swap Meets eventside på Facebook, og det finnes dessuten en egen Instagram-konto, @osloswapmeet.


ANNONSE