Leses nå
Oris lanserer en egen spesialmodell for Oris Social Club

Oris lanserer en egen spesialmodell for Oris Social Club

En egen klokke for Oris Social Club Oslo og søsterklubbene.

Sveitsiske Oris har de seneste årene seilet opp som en aldri så liten entusiastfavoritt, både i utlandet og her hjemme i Norge. Kombinasjonen god kvalitet til en fornuftig penge har vist seg å være den innlysende suksessoppskriften – godt hjulpet av tiltalende design på både de vintage-inspirerte så vel som de mer moderne lanseringene.

Oris Social Club Edition.

Selskapets tette kontakt med sine entusiaster har nok også vært en viktig ingrediens på reisen mot suksess, som igjen har ført til opprettelsen av Oris Social Club (OSC) flere steder i verden, herunder i vår egen hovedstad Oslo.

Nå lanseres en egen klubbutgave av den populære Divers Sixty-Five. En hvitskivet modell med et spesialgravert baklokk, tilpasset den enkelte avdelingen av OSC. For Oslos vedkommende betyr det med en logo inspirert av operabygningen, hvor teksten «OSC|OSL» er med å befeste knytningen mot vår lokale avdeling.

Baklokket med logoen til OSC Oslo.

OSC Oslo ledes av den norske klokkeprofilen Espen Haugland, som mange kanskje kjenner bedre under kontonavnet @orisfanboy på Instagram. Haugland har markert seg som en av merkets mest aktive tilhengere på verdensbasis og har – etter hva vi forstår – vært en av de sentrale skikkelsene i prosessen med å få realisert en egen OSC-modell.

Utover den snøhvite tallskiven er oppskriften velkjent og i samme stil som de øvrige modellene i samme familie. Det betyr en 40 millimeter stor urkasse i rustfritt stål, en klassisk sort dykkerbezel som omkranser det buede safirglasset og hvor det hele følges opp med en oppgitt vanntetthet til 100 meter. Sorte, grå og hvite fargetoner, en sort lærrem og fraværet av datovindu skaper et monokromt og tidløst design.


ANNONSE


Oris nye modell for de ulike avdelingene av Oris Social Club.

På innsiden finner man en velkjent arbeidshest, i form av Sellitas SW 200-1, som skilter med sine vante 38 timer gangreserve. Det betyr at entusiastmodellen – som ikke virker å komme i begrenset opplag – tikker inn med en norsk veiledende pris på relativt vennlige 21.000 kroner. I tillegg går 10 prosent av salgssummen til et veldedig formål som velges av den aktuelle OSC-avdelingen.

Les også...

Oris Social Club Edition er ikke tilgjengelig hos merkets forhandlere, men må bestilles i riktig konfigurasjon på oris.ch.

Oris Social Club Edition.