Leses nå
Møt tre nye Ahoi Atlantic fra NOMOS Glashütte

Møt tre nye Ahoi Atlantic fra NOMOS Glashütte

NOMOS Glashütte har lansert en ny trio av robuste og vannresistente allroundere.

En grytidlig løpetur, seminar på formiddagen og galleriåpning på kvelden – klokkene i Ahoi Atlantic-serien til NOMOS Glashütte er skapt for å være presise og pålitelige følgesvenner, som passer til enhver anledning.

Nå utvides Ahoi-familien med trioen Ahoi Atlantic, Ahoi date Atlantic og Ahoi neomatik Atlantic. Tre robuste og elegante allroundere i rustfritt stål, som viser NOMOS Glashütte fra en sporty side.

Rustet for en aktiv livsstil

Estetisk er merkets DNA ikke til å ta feil av, med raffinerte linjer, lekenhet og minimalisme. Likevel skiller de nye Ahoi Atlantic-modellene seg ut med en særegen kronebeskytter, som hinter om klokker laget for å takle ekstra påkjenninger. Med skrudd baklokk og skrukrone har trioen en vannresistens på hele 200 meter, mens et generøst innslag av Super-LumiNova lyser opp i stummende mørke.

På håndleddet: NOMOS Glashütte Ahoi Atlantic.

Uttrykket er moderne og skarpt, med kritthvit typografi på en dyp atlanterhavsblå bakgrunn. Time- og minuttviserne har en blank rhodinert finish, mens sekundviseren er utført i rødt for ekstra kontrast.

Tallskiven er beskyttet av et ripesikkert safirglass, som er antirefleksbehandlet på begge sider for optimal lesbarhet under alle forhold.

NOMOS Glashütte Ahoi neomatic Atlantic.

Mekanikk fra Glashütte

Ahoi Atlantic og Ahoi date Atlantic har like kasser med 40,3 mm diameter, og 10,6 mm tykkelse. Førstnevnte er utstyrt med det egenproduserte kaliber DUW 5001 med engangreserve på opptil 43 timer, mens søskenmodellen med dato benytter det nært beslektede DUW 5101 med datovisning og opptil 42 timers reserve.

Den størrelsesmessig mindre Ahoi neomatik Atlantic har et diametermål på klassiske 36,3 mm, og har en slank profil på 9,6 mm. Urverket er det egenproduserte neomatik kaliber 3001 med opptil 43 timers gangreserve.

Alle de tre urverkene er produsert «in-house» og er utstyrt med NOMOS swing system. Verkene er justert i seks posisjoner, og er omfattende dekorert i tråd med tyske urmakertradisjoner.

Veiledende pris for Ahoi Atlantic (ref. 557) er 34.630 kroner, mens Ahoi date Atlantic (ref. 558) er priset til 39.930 kroner. Ahoi neomatik Atlantic (ref. 567) har en veiledende pris på 35.740 kroner.

Les mer om Ahoi Atlantic-serien og utforsk alle valgmulighetene på nomos-glashuette.com.

Annonsørinnhold produsert i samarbeid med NOMOS Glashütte.