Leses nå
MoonSwatch blir tilgjengelig i Norge

MoonSwatch blir tilgjengelig i Norge

Men bare for to dager i Oslo og ikke online.

Lanseringen av MoonSwatch i mars er definitivt på topplisten over årets største begivenheter innen klokker. Med Speedmaster-inspirerte klokker av plast har det uventede samarbeidet mellom Swatch og Omega skapt en enorm hype over hele verden.

En original Speedmaster i stål sammen med MoonSwatch. Bilde: Omega

I sommer ble det kjent at MoonSwatch ikke blir tilgjengelig online slik som først kommunisert, men inntil videre vil selges hos utvalgte Swatch-butikker. Omtrent samtidig klinket Swatch til med et skikkelig markedsføringsstunt, hvor en liten flåte av Fiat 500 dekorert etter hver av de 11 variantene av MoonSwatch ble sendt ut på verdensturné.

Hver versjon av MoonSwatch er representert. Bilde: Swatch

London, Hong Kong, Paris, Los Angeles, Barcelona og Seoul var blant stoppestedene for de små bilene, som hadde bagasjerom proppfulle av MoonSwatch tilgjengelig for kjøp. Også Stockholm og København var blant sommerens destinasjoner – mens Oslo glimret med sitt fravær.

Nå ser det imidlertid ut til at også nordmenn skal få muligheten til å kjøpe en MoonSwatch til listepris innenfor våre landegrenser. I en nylig publisert story på den offisielle Instagram-kontoen til Swatch (@swatch) kunngjøres det at Oslo er stoppested både i dag og i morgen:


ANNONSE


Skjermdump fra Instagram (@swatch).

For klokkeinteresserte i Oslo som lyster etter en MoonSwatch er det beste tipset og holde øyne og øre åpne, både på nett og i sentrale områder av byen.

Noen konkrete beskrivelse av tider og steder er ikke oppgitt, men kl. 13:20 har vi mottatt informasjonen om at bilen befinner seg ved Bottega Veneta ved Nedre Slottsgate.


ANNONSE