Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
MING lanserer 19.05

MING lanserer 19.05

Avslutter 19-serien med en ny modell i 15 eksemplarer.

I løpet av tre år har Malaysia-baserte MING allerede rukket å få en lojal tilhengerskare. Merket har lansert intet mindre enn tyve ulike modeller, innenfor både en tilgjengelig og høyere prisklasse.

Dagens lansering av MING 19.05 markerer slutten på merkets 19-serie, som ble introdusert med modellen 19.01 i 2017. Nykommeren beskrives å fange det beste fra foregående modeller, og vil være en limited edition på kun 15 eksemplarer.

MING 19.05. (Bilde: MING)

I likhet med de øvrige familiemedlemmene har MING 19.05 en urskive av safirglass med helfarget underside. Uttrykket er definitivt enklere og mer minimalistisk enn de tidligere urskivene med dégradé. Innslaget av lume på selve urskiven er imidlertid en «første» for 19-serien, hvor Super-LumiNova X1 nå er påført utfreste spor i skiven.

Super-Luminova X1 lyser godt opp i mørket. (Bilde: MING)

Kassen byr på MINGs karakteristiske design, hvor den nærmest fremstår som et tynt «bånd» som holder de dype safirglassene sammen. Materialet er titan grad 5, og de ulike flatene byr på en miks av polert og børstet finisj. Tradisjonen tro kommer klokken med en lærrem fra Jean Rosseau Paris, men MINGs egen «Universal Bracelet» av titan følger også med i pakken.

Urverket er nok en gang levert av sveitsiske Schwarz Etienne, i form av det spesialtilpassede kaliber ASE 200.1 med mikrorotor. Broene og verkplaten er belagt med 5N rødt gull, som er gitt en sandblåst finisj med håndpolert anglage.

Urverket er levert av spesialisten Schwarz-Etienne. (Bilde: MING)

Førsteinntrykk

Det er ingen hemmelighet at MING er en favoritt her på huset. I motsetning til de fleste nye klokkemerker, har MING på kort tid klart å etablere en tydelig og unik identitet. Og det leveres både på lekker design og høy kvalitet – til en pris som virker rimelig.

MING 19.05 er helt i tråd med det MING vi har lært å kjenne, og en verdig avslutning for 19-serien. Enkelte vil kanskje savne den særegne graderte urskiven, men for andre kan den heldekkende sorte finisjen være en velkommen endring. For resultatet er definitivt mer «stealth», med en grad av diskresjon foregående 19-modeller ikke hadde.

Klokken leveres med et reiseetui fra Studio Koji Sato. (Bilde: MING)

Fakta og pris

MING 19.05

Diameter: 39 mm
Tykkelse: 10,9 mm
Kassemateriale: Titan grad 5
Urskive: Safirglass med keramisk Super-LumiNova X1
Glass: Safirglass
Vannresistens: 50 m
Rem / lenke: Lærrem fra Jean Rosseau, MING Universal Bracelet i titan grad 5

Urverk: Schwarz-Etienne for MING kaliber ASE 200.1
Type: Mekanisk, selvtrekkende
Funksjoner: Timer, minutter
Frekvens: 21.600 vph (3 Hz)
Gangreserve: ~72 timer

Tilgjengelighet: 15 eksemplarer, levering fra mai 2021
Veiledende pris: 9.950 sveitsiske franc

Mer informasjon er tilgjengelig på ming.watch.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!