Leses nå
Michelsen Arctic Explorer

Michelsen Arctic Explorer

Fra tid til annen tikker det inn e-postmeldinger fra klokkeprodusenter undertegnede aldri har hørt om. Ofte er det snakk om totalt uinteressante klokker fra markedsføringsdrevne «klokkeprodusenter», men en gang i blant dukker det opp klokker som det er verdt å gi litt oppmerksomhet.

Hvem er så Michelsen Watchmakers? I følge pressemeldingen startet den islandske familiebedriften opp allerede i 1909, og er i dag en av Islands fremste urmakerforretninger. For å markere deres 100 års jubileum i 2009, lanserte de sin første klokke under Michelsen-navnet.

Deres siste modell, Michelsen Arctic Explorer, er en skikkelig «tool watch» med kasse i 316L stål og relativt voksen 42 mm diameter. I tillegg til tidsvisning og dato, er klokken utstyrt med klokken en 24-timers GMT-visning – alt drevet av et sveitsisk ETA 2893-A3. Klokken er tilgjengelig med mørkeblå, hvit eller svart urskive, mens remvalget består av både gummi, nylon, lær og islandsk «catfish»(!).

Om sant skal sies er likhetstrekkene med Rolex Explorer II påfallende, men det er ikke nødvendigvis negativt. Med en eksportpris på EUR 1.790,- er dette en spennende klokke for de med sansen for et røft sporty design og noe som ikke alle andre har.


ANNONSE


AE-Black-Leather AE-Blue-Leather AE-White-Rubber


ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.