Leses nå
Mats Zuccarello er ny ambassadør for Baume & Mercier

Mats Zuccarello er ny ambassadør for Baume & Mercier

Ishockeyprofilen er presentert som Baume & Merciers nye ansikt.

– Jeg liker det litt sånn her, litt sporty, sier Mats Zuccarello mens han titter ned på håndleddet som for anledningen prydes av den nylig lanserte Riviera Baumatic Azur på blå gummirem.

Tidenes desidert beste norske ishockeyspiller er nettopp presentert som ny ambassadør for klokkemerket Baume & Mercier, og vi befinner oss på en solfylt takterrasse midt i Oslo sentrum.

Zuccarello har lagt bak seg en intensiv sesong i amerikanske NHL, og er hjemme på en aldri så liten ferie i hjemlandet.

– Jeg føler meg ung og lovende enda jeg, forklarer Mats smilende.


ANNONSE


Etter 13 sesonger i verdens beste ishockeyliga holder han definitivt koken – og føler seg absolutt ikke klar for å legge skøytene på hylla. Det vises også i statistikken fra årets sesong i Minnesota Wild, hvor han har imponert, selv om laget ikke gikk hele veien til Stanley Cup-finalen.

Klokker og veldedighet

Omgitt av store sportsstjerner lurer vi på om ikke Mats har blitt eksponert for mye fine klokker gjennom årene som ishockeyspiller.

– Joda, det er mye klokker i ishockeymiljøet, og jeg har hatt noen få klokker også selv, men egentlig har jeg aldri vært sånn «klokkekar». Men et samarbeid med Baume & Mercier føles riktig. De er ikke størst og skriker ikke høyest, noe som passer meg bra, smiler Mats, som samtidig understreker at han trives bedre i en ishall enn i hovedstadens, for anledningens, stekende sol.

Mats Zuccarello for Baume & Mercier. Foto: Dag E. Thorenfeldt.

Samarbeidet med den tradisjonsrike produsenten er, selvsagt, også bundet opp mot hans egen organisasjon, Zuccarellostiftelsen. Stiftelsen samler inn penger for at alle barn og unge skal kunne delta i idrett, uten at bakgrunn, kjønn, etnisitet, bosted eller økonomiske skal få bli en barriere.

Dette gjøres gjennom flere ulike samarbeidspartnere og arrangementer, hvor veldedighetskampen «Zuccarello All Star Game» er den største happeningen, som nå returnerer etter en flere års ufrivillig pause, blant annet på grunn av covid.

– Verdiene og opplevelsene i idrett er så viktige. De kan overføres til hele livet, uansett om man blir hockeyspiller eller ikke. Det er like nyttig i arbeidslivet eller livet generelt og derfor bør vi sikre at flest mulig får mulighet til å delta, sier Mats med en ektefølt innlevelse.

Fornøyd partner

Finn Annmark er ansvarlig for Baume & Mercier i Norden, og er tydelig fornøyd med å ha med Zuccarello på laget.

– Han er ikke bare en fantastisk idrettsutøver, men en utrolig karismatisk og jordnær person med tydelige og gode verdier, som vi føler treffer vår profil perfekt. Et av våre motto «Life is About Moments» – altså litt det å leve i nuet og ta vare på minnene – er også noe Mats kjente seg veldig igjen i, forklarer Annmark engasjert.

Finn Annmark i Product Line og Mats Zuccarello. Foto: Jon Henrik Haraldsen

Sammen har klokkeprodusenten og Mats planer for flere av sommerens arrangementer, som Zuccarellostiftelsen står bak. Her skal Baume & Mercier bidra, blant annet ved å auksjonere bort en klokke hvor hele overskuddet går til stiftelsens arbeid. I tillegg vil de selvsagt være tilstede – og bidra – under årets store ishockeykamp i Stavanger, som Annmark påpeker er Norges største veldedighetsarrangement.

– Jeg syns det er spennende å ha fått på plass dette med Baume & Mercier og det er også kult at de ønsker å være med og støtte flere av mine prosjekter, og vi har allerede lagt noen nye og spennende planer fremover som kommer til å bli presentert, avslutter Zuccarello.


ANNONSE