Leses nå
Mini DolceVita – eleganse i hver minste detalj

Mini DolceVita – eleganse i hver minste detalj

Longines Mini DolceVita er en leksjon i diskré luksus og tidløs estetikk.

Det sies at de beste tingene kommer i små pakker, og i dette tilfellet er det virkelig sant. Årets nye Mini DolceVita fra Longines er både tidsriktig og tidløs på en og samme gang, og har et luksuriøst uttrykk som hvisker fremfor å rope.

Viderefører arven

Designerne har hentet inspirasjon fra en vintage Longines fra 1927, hvor stikkordene er rektangulær kasse og art deco. Samtidig videreføres trekk fra de originale DolceVita-modellene fra 1997.

Kolleksjonen la i sin tid grunnlaget for Longines’ motto, «Elegance is an Attitude». Slagordet er gyldig den dag i dag, og representeres ved stjerner som Jennifer Lawrence og Kate Winslet – Longines’ egne «Ambassadors of Elegance».

Diskré luksus

Mini DolceVita byr på en sofistikert eleganse, hvor ingen detaljer er oversett. Den rektangulære kassen av rustfritt stål byr på myke linjer og harmoniske proporsjoner, som rammer inn tallskiven. Uttrykket er feminint, nedtonet og luksuriøst.

Hver av de elleve referansene i kolleksjonen måler 21,5 mm x 29 mm, og er vannresistente til 30 bar (30 meter). Urverket er det svært presise kvartsverket L178, som tilvirkes av den anerkjente produsenten ETA.

Selv om klokken er liten har Longines gjort valgmulighetene mange. Fra diskré luksus med 38 IF-VVS Top Wesselton-diamanter og lenke, til mer lekne utførelser med tallskiver og matchende alligator-remmer i elfenbenshvit, mintgrønn, dempet rosa og lyseblå.

Andre høydepunkter i kolleksjonen er variantene med sølvfarget «Cosmo» tallskive og lenke. Klokkene har et smakfullt vintage-preg, som sender tankene tilbake til 1920-tallet. Lenken av rustfritt stål består av 198 ledd, og byr på overlegen komfort og eleganse.

Uavhengig av hvilken konfigurasjon man velger, er Longines Mini DolceVita en vakker og allsidig klokke som komplementerer enhver stil og ethvert antrekk.

Longines Mini DolceVita har veiledende priser fra 21.050 kroner. Se mer informasjon og finn din nærmeste autoriserte forhandler på longines.com.