Leses nå
Lekent samarbeid: Rubik’s x G-SHOCK

Lekent samarbeid: Rubik’s x G-SHOCK

G-SHOCK har laget en fargerik spesialmodell i partnerskap med Rubik’s Cube.

Hva skjer når en av verdens mest ikoniske klokker kombineres med en av verdens mest ikoniske leker? Svaret er G-SHOCK x Rubik’s Cube – og den rykende ferske GAE-2100RC-1AER.

Årets fargesprakende spesialmodell er direkte inspirert av Rubiks kube, og kan i likhet med det kubeformede puslespillet endre utseende på et blunk. Klokken er basert på den bestselgende G-SHOCK GA-2100-serien, og leveres med en ekstra utskiftbar bezel og medfølgende verktøy.

Fargerik tøffing

G-SHOCK x Rubik’s Cube GAE-2100RC-1AER med hvit og svart bezel.

G-SHOCK GAE-2100RC-1AER byr på Casios seneste carbon core guard-teknologi, som legger grunnlaget for et slankt og raffinert eksteriør. Den fargerike tallskiven har et distinkt mønster inspirert av Rubiks kube, og er innrammet av den karakteristiske bezelen med oktagonal fremside.

Analog tidsvisning og digitalt display sørger for en optimal kombinasjon av god lesbarhet og praktiske funksjoner. Klokken kan enkelt justeres mellom sommertid og vintertid, og byr på alt fra visning av dag og dato og verdenstid, til alarmer, nedtelling og avansert tidtaking.

Tross kompakte dimensjoner og et lekent uttrykk er GAE-2100RC-1AER like tøff som søsknene i G-SHOCK-kolleksjonen. Selvfølgelig. Foruten å takle både støt og vibrasjoner, er den nye spesialmodellen vannresistent til hele 200 meter.

Ikonisk leketøy

Rubiks kube ble oppfunnet av den ungarske skulptøren og arkitekturprofessoren Ernő Rubik i 1974. Rubiks kube har med tiden blitt et av historiens bestselgende leker, med over 450 millioner plastkuber solgt frem til i dag. Til både store og små.

For Casio er partnerskapet med Rubik’s Cube helt naturlig – et møte mellom to ikoniske objekter med et robust og iøynefallende eksteriør, som skjuler en dypere kompleksitet på innsiden.

G-SHOCK x Rubik’s Cube GAE-2100RC-1AER

Spesifikasjoner

Kasse: Karbonfiber-forsterket resin (Carbon Core Guard), baklokk i rustfritt stål
Bezel: Resin, utskiftbart (hvitt/svart)
Glass: Mineralglass
Mål: 48,5 x 45,4 x 11,8 mm
Vekt: 52 gram
Vannresistens: 200 meter
Batteritid: Cirka 3 år

Utvalgte funksjoner: Dual Illuminator, Alarm, evighetskalender, dual time og verdenstid, nedtelling, datovisning, dagsvisning, stoppeklokke

Hver klokke leveres i en unik boks med ekstra bezel og verktøy.

Veiledende pris: 1.998 kroner

Tekst og bilder: Casio / Tidssonen Brand Studio