Leses nå
Lansering av Carl F. Bucherer hos Urmaker Thorbjørnsen

Lansering av Carl F. Bucherer hos Urmaker Thorbjørnsen

Mye har skjedd i den norske klokkebransjen de siste årene, og mange nye merker er i dag representert hos landets autoriserte forhandlere.

Et av de siste sveitsiske merkene som har funnet veien nordover er Lucerne-baserte Carl F. Bucherer. Merket har sin bakgrunn fra den velkjente sveitsiske ur- og smykkeforhandleren Bucherer som ble grunnlagt av Carl-Friedrich Bucherer i 1888.

Selskapet begynte allerede i 1919 å tilby egne ur under Carl F. Bucherer-navnet, men den virkelige storsatsningen på egenproduserte ur kom først i 2001.

I 2008 lanserte merket sitt første manufaktururverk – kaliber CFB A1000 – og Carl F. Bucherer ble dermed en del av et lite men godt selskap av sveitsiske produsenter som både designer, utvikler og produserer urverk under eget tak.


ANNONSE


Onsdag 9. april var det duket for offisiell lansering av Carl F. Bucherer hos Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger. Det sveitsiske merket er dermed representert ved kun to norske autoriserte forhandlere.

Arrangementet fant sted på eksklusive Café de France, og i tillegg til de rundt 50 oppmøtte hadde også 2 representanter for merket tatt turen inn fra Sveits for å overvære eventen.

CFB Patravi Scubatec og Patravi EvoTec

Med et stort utvalg flotte ur, hyggelig selskap, noe godt i glasset og nydelige kanaper var alt tilrettelagt for en vellykket kveld!

View Comments (47)

Leave a Reply

Your email address will not be published.