Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Lansering av Bell & Ross i Stavanger

Lansering av Bell & Ross i Stavanger

Lesere av Tidssonen har trolig fått med seg at det har blitt noen turer til Stavanger de seneste årene, og det er ikke så veldig rart. Byen huser jo et par forhandlere som er godt over gjennomsnittlig flinke til å både invitere til arrangementer, men også involvere urmerkene direkte.

Torsdag forrige uke var det duket for lansering av franske Bell & Ross hos Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger. Merket er siste tilskudd i endringsprosessen Urmaker Thorbjørnsen startet for noen år siden, hvor en del store kjente merker har måttet vike for en mer «eksotisk» merkemiks – i alle fall etter vanlig Norsk standard. Og krefter som skaper litt mer bredde i den norske urbransjen, er noe jeg har veldig stor sans for.

bell-and-ross-urmaker-thorbjornsen-07053

I klokkesammenheng kan Bell & Ross trolig best beskrives som en av de «eldre nye» urmerkene, med en historie som starter i 1992. Kanskje er det snakk om fransk innflytelse, for merket har kanskje først og fremst posisjonert seg med et tydelig fokus på stil og design. Misforstå meg ikke – Bell & Ross tilbyr både haute horlogerie-modeller og verktøyklokker, men jeg syns det er de gjennomførte ytre designene som er merkets sterkeste side.

Med dette i bakhodet, vil det kanskje overraske enkelte at det i cirka 10 år var selveste Sinn, som produserte Bell & Ross sine klokker. Går man klokkene etter i sømmene, vil jeg si at linken preger merket også i dag. For den opplevde kvaliteten er høy.

bell-and-ross-urmaker-thorbjornsen-07142
Fra venstre: Peter (Oris/Stæhr), Tom (innehaver, Urm. Thorbjørnsen), Jean (Bell & Ross).

Men tilbake til eventet. Opp mot 100 mennesker tok turen innom i løpet av dagen, hvor både Bell & Ross og Oris var tilstede med sine representanter. Jean fra Bell & Ross hadde for anledning tatt med seg noen godbiter fra kolleksjon, som supplerte en allerede voksen startkolleksjon i butikken. Var man ikke kjent med Bell & Ross fra før, burde man definitivt sitte igjen med et inntrykk av merket etter besøket.

Du kan følge Urmaker Thorbjørnsen på Facebook og Instagram, eller besøke nettbutikken på urmaker.no.