Leses nå
Conor McGregor med Chopard L.U.C Quattro Tourbillon

Conor McGregor med Chopard L.U.C Quattro Tourbillon

  • Conor McGregor var på gjestelisten til middagen «Chopard Loves Cinema» under filmfestivalen i Cannes.
  • Den irske MMA-utøveren ble observert med en Chopard L.U.C Quattro Tourbillon på håndleddet.

Den tradisjonsrike filmfestivalen i Cannes er noe mer enn prisutdelinger og forhåndsvisning av nye filmer. Festivalen, som i år avholdes fra 17. til 28. mai, er også en lekeplass for de rike og berømte. Folk som ikke akkurat skyr blitz-havet og oppmerksomheten på den røde løperen.

En av dem som har tatt del i årets festiviteter er Conor McGregor. I helgen dukket den profilerte kampsportutøveren opp på den eksklusive middagen «Chopard Loves Cinema», som ble avholdt i luksuriøse omgivelser på Hôtel Martinez. Verten var det sveitsiske klokke- og smykkemerket Chopard, som har samarbeidet med filmfestivalen i 25 år. I tillegg til å invitere til fest, står Chopard bak designet og produksjonen av Gullpalmen – festivalens mest prestisjetunge pris.

Antrekket til McGregor kan sikkert diskuteres, men klokkevalget er en skikkelig godbit. Rundt armen hadde MMA-stjernen nemlig en av Chopards råeste klokker – en Chopard L.U.C Quattro Tourbillon.

Chopards tourbillon byr på hele fire fjærhus (derav navnet «Quattro») og 9 dagers gangreserve. Modellen har kommet i flere ulike varianter, men McGregors håndleddspryd er definitivt blant de mer sjeldne. Ref. 171933-1001 har en 43 mm kasse av hvitt gull, som er fullstendig dekket av diamanter. Totalproduksjonen er på kun 25 eksemplarer, med en stykkpris på rett under 6 millioner kroner.


ANNONSE


Om klokken kun var lånt inn for anledningen, eller om den var hentet rett fra egen samling vites ikke. Vi holder en knapp på sistnevnte, ettersom McGregors interesse for dyre klokker er veldokumentert på fighterens egen Instagram.


ANNONSE