Leses nå
Jaeger-LeCoultre lanserer Master Control Memovox Timer

Jaeger-LeCoultre lanserer Master Control Memovox Timer

  • Ny spesialmodell med mekanisk alarm og eksteriør i rødt gull.
  • Begrenset til 100 eksemplarer med en stykkpris på 359.000 kroner.

Mekaniske klokker med alarmfunksjon er ikke akkurat daglig kost. Blant nokså kuriøse modeller som Vulcain Cricket, Tudor Advisor og Fortis F-43 Chrono Alarm, stikker Jaeger-LeCoultre seg frem som den dominerende aktøren innenfor kategorien. Fundamentet ble lagt med introduksjonen av den ikoniske Memovox i 1950.

Master Control Memovox Timer i rødt gull er en ny vri på spesialmodellen i stål med samme navn, som ble lansert for snart to år siden.

Jaeger-LeCoultre Master Control Memovox Timer i rødt gull.

Foruten det mer eksklusive materialvalget, har nykommeren en ny tallskive i svart og grått. Fortsatt er blikkfanget den spesielle disken på midten av skiven, hvor den lille røde trekanten indikerer valgt tidspunkt for alarmfunksjonen. Disken justeres enkelt ved å bruke den øvre kronen på siden av kassen.

Timeskalaen fra 0 til 12 åpner for ytterligere en funksjon. Ved å bruke den røde JLC-logoen på motvektssiden av timeviseren som referansepunkt for innstilling av alarmen, viser tallene på disken antall timer til alarmen går av. Helt uten å endre selve urverket har Jaeger-LeCoultre laget en enkel nedtellingsfunksjon.

Urverket er for øvrig merkets egenproduserte kaliber 956AA med 44 timers gangreserve, som ble introdusert i 2020.

Gjennom safirglasset i baklokket vises urverket nesten i sin helhet. Kassen av rødt gull måler 40 mm i diameter, og en tykkelse på 12,39 mm. Mens søskenmodellen Polaris er en vaskeekte dykkerklokker, har Master Control Memovox Timer en vannresistens på 5 bar (50 meter).

Jaeger-LeCoultre Master Control Memovox Timer i rødt gull er begrenset til 100 eksemplarer, som er eksklusivt tilgjengelige gjennom merkets egne butikker.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!