Leses nå
Jack Forster går til WatchBox

Jack Forster går til WatchBox

  • Sjefredaktøren til Hodinkee skifter beite til annenhåndsforhandleren WatchBox.
  • Går inn i en nyopprettet stilling som Global Editorial Director.

I en kunngjøring fra WatchBox tidligere denne uken, ble det kjent at Jack Forster blir selskapets nye Global Editorial Director. Forster sier dermed takk og farvel til klokkenettstedet Hodinkee, hvor han har vært ansatt siden 2015. Først som Managing Director, og siden 2017 som Editor-in-Chief.

Før Hodinkee jobbet Forster i 8 år for klokkemagasinet Revolution, og har bidratt til en rekke kjente titler som frilansskribent. Han står også bak boken «Cartier Time Art: Mechanics Of Passion», og har vært mangeårig moderator på diskusjonsforumet PuristSPro.

Blant klokkeinteresserte har Forster gjort seg bemerket med sin tekniske innsikt og evne til å dykke dypt i materien. De seneste årene har hans skriverier og innslag vært en slags motvekt til Hodinkees økende kommersielle slagside. For klokkenettstedet som opprinnelig var en uavhengig personlig blogg, er i dag big business med en av bransjens mest innflytelsesrike nettbutikker for nye og brukte klokker.

Til sammenligning er WatchBox en av verdens ledende annenhåndsforhandlere av klokker. Selskapet ble startet av Justin Reis, Tay Liam Wee og Danny Govberg i 2017, og opererer i dag en internasjonal nettbutikk samt 7 fysiske utsalgssteder og showroom i Dubai, Sveits, Singapore, Hong Kong, USA og Saudi Arabia.


ANNONSE


Jack Forster og Tim Mosso i kunngjøringsvideoen på YouTube.

Siden oppstarten har innhold utgjort en sentral del av selskapets markedsføring, med blant annet YouTube-kanalene WatchBox Reviews og WatchBox Studios, som ledes av bransjeprofilen Tim Mosso. I følge WatchBox skal tilskuddet av Forster sørge for en større bredde av redaksjonelt innhold, og bidra i deres videostrategi og globale events.


ANNONSE