Leses nå
Invitasjon: The Spirit of Takumi – Grand Seiko & Seiko Live

Invitasjon: The Spirit of Takumi – Grand Seiko & Seiko Live

Bli med på vårens livesending om Grand Seiko og Seiko!

For litt over et år siden hadde vi æren av å invitere til en kveld med Grand Seiko på Chitra House Oslo. Også i år skulle vi gjerne møtt dere alle ansikt til ansikt, men med dagens situasjon har vi blitt nødt til å tenke litt annerledes.

Urmakerdemonstrasjon fra Satoshi Hiraga under fjorårets arrangement med Grand Seiko. Bilde: Tidssonen

Sammen med Optura har vi gleden av å invitere til en digital livesending dedikert til Grand Seiko og Seiko. Under sendingen skal vi kikke nærmere på noen av årets nyheter, møte spennende gjester, invitere til Q&A – pluss en og annen overraskelse.

Livesendingen vil ledes av vår egen Jon Henrik, som har med seg noen utvalgte gjester i studio og via videochat. Blant disse er norske og svenske klokkeprofiler som Morten Paulsen (@pyslogram), Stefan Molin (@68molle) og Johan Pergler (@yonsson_in_a_nutshell). Sammen skal vi skape en digital klokkekveld i rundt én time.

The Spirit of Takumi – Grand Seiko & Seiko Live
Når: 12. april 2021, kl. 19.
Hvor: Livesending på Facebook og YouTube


ANNONSE


Meld deg på sendingens Facebook event eller sett en påminnelse på YouTube – så er du sikker på å ikke gå glipp av sendingen. Tidssonen vil også sette opp en egen side med YouTube-sendingen på den aktuelle dagen.

Lurer du på noe spesielt om Seiko og Grand Seiko? Send inn spørsmål til vår Q&A allerede i dag via events@tidssonen.no.


ANNONSE