Leses nå
Her er de nyeste merkeambassadørene

Her er de nyeste merkeambassadørene

TAG Heuer og Omega utvider stallen – men Jaeger-LeCoultre tar kaken.

Merkeambassadører er et velkjent fenomen i klokkeindustrien, og et tema mange har sterke meninger om. Mens enkelte samarbeid fremstår som nokså naturlige, lukter andre mest av «kjøpt og betalt».

Enten man elsker eller hater det – eller kanskje elsker å hate det – er det alltid interessant å følge med på hvilke profiler som knytter seg til hvilke merke.

Netflix and chill

Under den storstilte 60-årsfeiringen av TAG Heuer Carrera i London forrige måned, benyttet det sveitsiske merket anledningen til å vise frem sin nyeste ambassadør. Madelyn Cline er en amerikansk skuespiller og modell, som kanskje er mest kjent for det norske publikum fra den populære Netflix-serien Outer Banks.

Eventet i London var også premieren for den nye reklamefilmen «The Chase for Carrera», hvor TAG Heuer-ambassadør Ryan Gosling har hovedrollen.


ANNONSE


Omega har i mange år hatt et rikt utvalg av profilerte ambassadører, hvor navn som George Clooney og Cindy Crawford stikker seg ut.

Forrige måned sluttet Jonathan Bailey seg til den stjernespekkede stallen – og også han er mest kjent fra en Netflix-produksjon. Nærmere bestemt har han rollen som Anthony Bridgerton, i den populære serien Bridgerton.

«I Belong to You»

Litt tøffere (og trolig litt mer relevant for Tidssonens lesere) er det nye og strengt tatt overraskende samarbeidet mellom Jaeger-LeCoultre og Lenny Kravitz. Den legendariske rockeren er kjent for sin lett eksentriske stil, og kanskje ikke det første man forbinder med en klassisk Reverso.

Lenny Kravitz og Jaeger-LeCoultre Reverso. Foto: Jaeger-LeCoultre

Likevel har Kravitz nettopp en Reverso på håndleddet når han presenteres som ny globale ambassadør. Riktignok ikke en hvilken som helst referanse, men den heftige Reverso Tribute Duo Face Tourbillon i rødt gull, som ble presentert under årets Watches and Wonders Geneva.

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duo Face Tourbillon. Foto: Jaeger-LeCoultre

Hva de videre planene for det ukonvensjonelle samarbeidet mellom Kravitz og Jaeger-LeCoultre er røpes ikke. Men vi kan håpe på at det ærverdige sveitsiske merket vil tilføres en liten dose rock’n’roll.


ANNONSE